Még több bejelentés a Nintendótól

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.

Demót kapott a Project Octopath Traveler

A Square Enix új RPG-jét a Bravely Default fejlesztője készíti Switch-re. A gyönyörűen kinéző játékban nyolc játszható karaktert kapunk, többek között harcost és táncost (!) is. A készítők HD-2D-nek nevezik a grafikát. Most te is belekóstolhatsz a Project Octopath Traverlerbe, lévén a demó már felkerült az eShop kínálatába. A végleges verzió jövőre érkezik.

Snipperclips Plus: Cut It Out, Together bejelentés

Frissített verziót kap a Switch nyitócíme. A Snipperclips Plus: Cut It Out, Together november 10-én jelenik meg, és új kihívásokat, három új Blitz módot és egy Stamp módot tartalmaz majd. Az alapjáték tulajdonosai számára letölthető tartalomként jelentkezik.

Arcade klasszikusok Switch-re

A játékosok már régóta várják a Virtual Console meghonosítását Switch-en, ám erről a Nintendo még most is hallgat. Azért nem kell nélkülöznünk a régi klasszikusokat, hamarosan olyan arcade címek portjai érkeznek a hibridkonzolra, mint a Vs. Super Mario Bros., a Vs. Balloon Fight, a Vs. Ice Climber, a Vs. Pinball és a Vs. Clu Clu Land. A többjátékos módban a játékosok egy-egy Joy-Connal a kézben nyomulhatnak egymás ellen. A beugró nagyjából 7 dollár lesz.

FIFA 18-dátum

Az EA Sports legújabb fociszimulátora ugyanazon a napon landol Switch-en, mint a többi verzó, azaz szeptember 29-én. A tradicionális irányítás mellett a közkedvelt játékmódokat is megtaláljuk benne (FIFA Ultimate Team, Kick Off, Career és Local Seasons). Dokkolt állapotban 1080p, handheld módban 720p felbontásnak örülhetünk.

Fire Emblem Warriors trailer

A tömeghent és a népszerű RPG szerelmeseinek már nem kell sokat várniuk a játékra, lévén október 20-án landol Switchen. Itt a legújabb előzetes.

3DS-re költözött a Minecraft

Eddig érthetetlen módon kimaradt a 3DS kínálatából korunk egyik legnépszerűbb építkezős sandbox címe, de a Nintendo végre pótolta a hiányosságot. Nem is kell várni a Minecraft: New Nintendo 3DS Editionre, lévén már elérhető, és mint a címe is mutatja, csak New Nintendo 3DS-en és 2DS-en hajlandó elindulni. Tartalmilag teljes a csomag, a Survival és a Creative módokat is megtaláljuk benne.

A legnépszerűbb Mario Party-minijátékok egyetlen csomagban

A frissen leleplezett Mario Party: The Top 100 egy játékgyűjtemény 3DS-re, amely a sorozat legkedveltebb minijátékait tartalmazza. Érdekesség, hogy ez az anyag is támogatja a Download Playt, azaz ha csak egyetlen játékosnak van meg a csomag, három másik konzolon is megoszthatja a szórakozást. Az USA-ba november 17-én érkezik, Európába azonban januárban.

Kirby: Star Allies (Switch) és Kirby: Battle Royale (3DS) leleplezés

Két új Kirby-játék készül a Nintendónál jelenleg, az egyik a Swich-re érkezik Kirby: Star Allies címmel. Az E3-on bejelentett anyag valamikor jövőre landol a masinán.

A Kirby: Battle Royale a többjátékos módra hegyeződik ki. Különféle Kirbyk harcolnak egymás ellen ellenfél-felszippantó képességeik használatával. A játék tíz harci módot, online és helyi multit tartalmaz. Megjelenés 2018 tavaszán.

Érdemes korán lecsapni a Pokémon Ultra Sunra és Moonra

Mégpedig azért, mert ha 2018. január 10. előtt megvásároljuk a frissített verziót, egy különleges Rockruff pokémont szerezhetünk, aki Lycanroc formába tud átalakulni. A november 17-én érkező 3DS-es játék két verziója új lényeket és küldetéseket tartalmaz.

Poké Ball mintájú New 2DS XL érkezik

Egészen pontosan november 3-án, azaz nagyjából két héttel a fentebb tárgyalt Pokémon Ultra Sun és Moon premierje előtt. A rajongók így egy stílusos kézikonzollal várhatják a megjelenést.

A teljes Nintendo Directet itt nézheted vissza:

2.
2.
delphijos
Volt egy kis időm rá, megnéztem ezt az Octopath Traveler-t. Érdekes ez a grafikai megvalósítás, de nagyon igéretes.
1.
1.
delphijos
Lehet mégsem volt rossz beruházás a Switch. FE várós, Snipperclips amúgy is nagyon jópofa, Octopath Traverler érdekes, lehet jóféle lesz, a Kirby-t meg a gyerekek imádni fogják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...