Kirby: Star Allies SW

Az első Kirby-játék Switch-re - négyfős kooperatív móddal.

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.

Három új barát érkezett a Kirby: Star Alliesba

A minap frissült egyet a Kirby: Star Allies. Három álombarát landolt a platformjátékban, egészen pontosan Ribbon, Daroach és Dark Meta Knight - mindegyikük egyedi képességeket és fegyvereket használhat.

Kirby: Star Allies teszt

Visszatért mindenki kedvenc gömböce, aki képes elszipkázni ellenfelei képességeit. A Switch könnyed first-party címében Kirby nem hagyta otthon barátait sem, és csapatban még a harcok is élvezetesebbek!

Brit toplista: élen a Burnout Paradise Remastered

Sikerült egy kicsit felrázni a brit játékeladási toplistát, két erős újonc is debütált az elmúlt héten. A szigetország játékosai aranyéremmel jutalmazták a Burnout-sorozat visszatérését.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

Tölthető a Kirby: Star Allies demója

Március közepén érkezik a Nintendo Switch következő nagy first-party címe, a Kirby: Star Allies. Már az európai eShopban is elérhetővé vált a platformer kipróbálható változata, amit akár négy barátunkkal közösen is tolhatunk.

Márciusban jön a Kirby: Star Allies

Megjelenési dátumot kapott a Switch-exkluzív Kirby-játék, emellett hősünk néhány új képességéről is lehullott a lepel. A négyfős kooperatív módban kombinálhatjuk is a karakter kunsztjait.

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.

A Nintendo Kirby huszonötödik szülinapját ünnepli

Repül az idő, hiszen a Nintendo labdaszerű rózsaszín karaktere nemrégiben ünnepelte a huszonötödik születésnapját. A japánok egy videóban tekintenek vissza az 1992-ben debütált hős eddigi pályafutására.