Bárki letöltheti majd a Fortnite új játékmódját

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Váratlan bejelentéssel rukkolt elő az Epic: a Fortnite múlt héten bejelentett Battle Royale módját mindenki számára ingyenessé teszik, vagyis nem szükséges Founder's Packet vásárolnunk a kipróbálásához.

Habár a Fortnite free-to-play játék lesz, a korai hozzáférésű változatért még fizetnünk kell. Ennek tükrében különösen jó hír, hogy a múlt héten bemutatott Battle Royale módot bárki letöltheti majd a szeptember 26-i premiert követően.

Ahogy azt az elnevezés is sejteti, a Battle Royale a PlayerUnknown's Battlegrounds műfajában szeretne domborítani, esetünkben pedig nem is túlzás az összehasonlítás, elvégre itt is 100 játékos csaphat össze a túlélésért. A legfontosabb különbséget az építkezős-csapdaállítós mechanika jelenti, a Battle Royale ugyanis ezt is megörökölte a Fortnite gerincét jelentő PvE-módból.

A Battle Royale-t egyébként semmilyen módon nem fogják monetizálni egyelőre, de a későbbiekben kozmetikai holmikat vásárolhatunk majd. További érdekesség, hogy a játékmenetet érintő finomhangolások mellett az osztagokat is a Battle Royale megjelenése hozza majd magával.

A játék PvE része továbbra is fizetős marad - a korai verzióról itt írtunk részletesebben.

2.
2.
user101
Ne már gyerekek ! Nem igaz, hogy senkit nem érdekel a cucc... El vagyok keseredve ! :D
1.
1.
user101
Ez már most mennyivel jobb már, mint a pubg... Annyira jó lenne, ha szeptember 26 után senki nem játszana pubg-t és ezzel lenne tele az internet. Szeretnék végre kárörvendeni ! :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...