Megérkezett a Project CARS 2 launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Holnap érkezik a Slightly Mad Studios új játéka, a Project CARS 2, amely az őszi versenyjátékdömping első résztvevője. A korai verzióval eltöltött órák alapján bátran kijelenthetjük, hogy a műfaj egyik legjobbjával van dolgunk.

Az első tesztek alapján a folytatás simán túlszárnyalta elődjét, de ez várható volt: júliusban mi is kipróbáltuk a Project CARS 2-t, és nagyon élveztük. A 180 autóval és a több mint 60 helyszínnel felvértezett anyag már dinamikus időjárást és napszak-változást ígér, ami alaposan megbolondíthatja előzetes taktikánkat.

A 4K-felbontásban is élvezhető launch trailer kiváló kapaszkodót nyújt arra nézve, hogy mi vár ránk a holnap, azaz szeptember 22-én érkező játékban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Harminc dollár felárért választhatod a Deluxe kiadást is, amely az alapjáték mellett a szezonbérletet és a Motorsports Cars Packot tartalmazza. Még nem késő előrendelni a címet, ez esetben a Japanese Car Packot kapod meg Nissa-n és Honda-verdákkal.

13.
13.
rayden02
Kecseg EA
https://youtu.be/uS2OKUrbh-w?t=6h14m8s
12.
12.
delphijos
Nem szoktam moderátorért kiabálni , de ha Fakjee kommentje moderálásra került, akkor a “riherongy pc-s” komment se legyen már kevesebb.
2.
2.
Hunner
Imádom a fejlesztők humorát. A Launch trailer 3 verzióban van fenn a youtubeon. 1. Xbox - 1080p, 2. ps4pro - 1080p60fps 3. pc - 4k :D Zseniális
1.
1.
logic5
ÁÁÁÁ a zenétől rázott a hideg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...