Resident Evil 7 - mozgásban a Not a Hero DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A Capcom az idei Tokyo Game Show-n mutatott többet a Resident Evil 7 ingyenes adalékáról, a Not a Heróról. A DLC-ben a régi ismerős Chris Redfieldet irányítjuk az alapjáték történései után. Akcióból lesz dögivel!

Chris Redfieldet ugye nem kell bemutatnunk a Resident Evil-rajongók számára. Ő lesz az ingyenes Not a Hero DLC főhőse, és bár a kiegészít régóta lóg a levegőben a Capcomnál, már tudjuk, hogy december 12-én tölthetik le az alapjáték tulajdonosai.

Ugyanezen a napon élesedik az End of Zoe DLC is - ehhez már kell a szezonbérlet. Ha még nem próbáltad a hetedik részt, a Gold Editiont ajánljuk, amit az összes letölthető tartalommal felvérteznek. Megjelenése szintén december 12-én esedékes.

Ami a Not a Herót illeti, derék zsoldosunkkal a Resi 7 kampányának végén csöppenünk az eseményekbe: egy teljesen új történetet ismerünk meg, ahol olyan fertőzötteket is szitává lőhetünk, akikkel még eddig soha nem találkoztunk. Az akcióközpontú csomagba most bele is nézhetünk:

2.
2.
azureknight0715
Hát nekem jobban adta volna ha marad a horror műfajába és nem megy át akcióba de ettől független ha már előfizettem rá akkor megnézem majd. vr-al biztos jó lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...