Októberben érkezik a végleges Road Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A Road Rush által inspirált országúti akciójáték végre kilép az Early Access-státuszból - ezt csak óvatosan írjuk le, lévén a fejlesztők eddig nem igazán tudták tartani a kitűzött dátumokat. A launch trailer viszont elég megnyugtató.

A Dark Seas Interactive eddig nem nagyon tudta tartani a kitűzött dátumokat. A 2013-as Kickstarter-kampányban még 2014 végi premiert ígértek, aztán tavaly novemberre vártuk a Road Rush szellemi utódját, de ebből sem lett semmi. A fejlesztésbe a lousianai árvíz is beleszólt, de a halogatás véget ért: a Road Redemption októberben lép ki a korai hozzáférésű státuszból.

Egészen pontosan október 4-én PC-n és Xbox One-on. A fejlesztők már 100 ezer példányt szétszórtak az Early Access során. A kampányt egyedül, vagy mások ellen is végigtolhatjuk. Kapunk négyfős osztott képernyős módot és RPG-szerű képességfát is az új fegyverek és trükkök megnyitásához.

Csekkold az új trailert:

4.
4.
Tetszik a trailer, rengeteg régi játék jutott eszembe róla. Lehetne több motoros cím, a Motocross Madness-t szerettem.
3.
3.
Beniciodeltoro
Szerintem én ezt anno még PS1-en toltam.
Ma már nem venném meg.
2.
2.
GAMEROD
#1 Az a baj hogy az AAA címekről is ez a véleményem, tisztelet a kivételnek.
1.
1.
xICEMANx
A Road Rush mindent megért és sokat nyúztuk haverral annó, de ez pénzt nem ér az biztos! Ha ingyen lenne, talán ellehetne vele szórakozni 1-2 órát, utána szevasz...
Pocsék látványvilág, idejét múlt grafika, borzalmas fizika, az egész csapni való. Biztos kilehetett volna hozni belőle a maxot minden téren, de ez egy olcsó utánzata a réginek. Passzoltam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...