Ilyen lesz a Yakuza Kiwami 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A Sega végre bepillantást engedett a Yakuza 2 remake-jébe az idei Tokyo Game Show-n. Hősünk, Kazuma Kiryu ezúttal Oszaka Sotonbori negyedében tesz rendet, levezetésként pedig szexi csajokat fotóz. A Yakuza Online-ról is lehullt a lepel.

A Sega augusztus végén jelentette be, hogy a Yakuza 2 is megkapja a régóta pletykált remake-jét. A Yakuza Kiwami 2 decemberben jelenik meg Japánban, hozzánk várhatóan 2018 folyamán érkezik kizárólag PS4-re. Hősünk, Kazuma Kiryu ezúttal is a Sotonbori negyedben rak rendet.

Az alábbi prezentáció némi utcai harccal indít, majd belenézhetünk az egyik minijátékba is, amelyben egy szemrevaló hölgyet kell fotóznunk. Ha megfelelő mondatokat adunk Kiryu szájába, a lány szexi pózokat vesz fel.

A mobilokra és PC-re készülő Yakuza Online is bemutatkozott a Tokyo Game Show-n. Egyfajta szöveges kalandjátékkal lesz dolgunk némi akcióval. Amúgy a Yakuza 6 történései után járunk majd Kamurochóban, és egy új főszereplőt is kapunk: Ichiban Kasugát, aki börtönévei után tér vissza otthonába, ahol már nem olyan állapotok uralkodnak, mint régen.

Kasuga azért lesz érdekes, mert a Shin Yakuza kódnéven futó teljes értékű konzolos címben is ő lesz a főhősünk. A játék ingyenes lesz, de mikrotranzakciókkal is felvértezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...