Ők riogatnak az új Call of Duty zombimódjában

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 25.
  • Képek
Link másolása
Mostanában nem érkeztek infók a Call of Duty: WWII zombimódjáról, most azonban a Sledgehammer vezérigazgatója megtörte a csendet. Glen Schofield a Twitteren tett közzé pár rusnya rémet az említett játékmódból.

Glen Schofield, a Sledgehammer vezérigazgatója a saját Twitter-oldalán osztott meg három képet a közelgő Call of Duty: WWII zombimódjából. A Nazi Zombies módban a jól bevált élőholtak elleni küzdelemre kell felkészülnünk, de jelen esetben a második világégés körítésében. 

A játék zombimódját bemutató trailert már nálunk is láthattátok nyáron, de sosem árt felfrissíteni az emlékeket, már ha valami nem túl gusztára vágytok. És most lássuk a szintén nem épp dekoratív szereplőket az említett képek formájában is:

 

A játék idei felvonásában helyet kapó zombimód ezúttal a bajor havasokban veszi kezdetét, ahol nekünk kell visszaszereznünk a németek által ellopott műtárgyakat. Azonban hamar rádöbbenünk, hogy nem hús-vér emberek ellen harcolunk.

A Call of Duty: WWII idén november 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
user101
Én switch-en szeretnék ezzel játszani a TSCHALÁDDAL ! :D
3.
3.
zozo76hun
engem csak a zombie resze erdekel a jateknak. ha tenyleg jo lesz akkor ujra COD fut majd az xbox-omon, pontosabban az xbox one x-en.
2.
2.
waker8
Na kivancsi leszek, hogy vajon 10 ev utan visszaterek-e a COD-hoz.
1.
1.
Juha
Fúú bazz... Már azt hittem seggeszki meg Link/starwarsfanni ellen kell majd küzdeni, de most megnyugodtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...