Ezek a Games With Gold októberi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 27.
  • Akció
Link másolása
Sok-sok találgatást követően a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta azokat a játékokat, amelyek a Gold-előfizetők számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Games With Gold akció keretein belül.

Az októberi Games With Gold kicsit visszafogottabb kínálattal kedveskedik. Xbox One-on a Gone Home: Console Edition, Xbox 360-on pedig a Rayman 3 HD-változata nyitja a hónapot. A folytatásban aztán megkapjuk majd a The Turing Test című játékot, valamint a Medal of Honor: Airborne-t. Az Xbox 360-játékok szokás szerint az Xbox One-on is futtathatók.

12.
12.
frankdelgado
12 ezret fizettem az éves goldért, mert tudomásul vettem, hogy itt ennyiért multizhatok. Erre hozzámvágnak havi 4 játékot. Innentől kezdve kislányos nyavajgásnak tartom, azt ami itt folyik. Az e havi felhozatal nekem sem jön be így elsőre. Majd a jövő havi, vagy a következő.
11.
11.
pecek
Kovezzetek meg,tudom ingyen jatekok, orulni kell mert ingyen van, de en eleg pofatlansagnak erzem ezt a Oneos felhozatalt. Imadom az indie jatekokat felre ertes ne essek (!) , de ezt a csomagot olyan “gyorsan basszunk ossze valamit” szerunek erzem. Mindket indie cim 1-1 masik nagyobb mellett beferne, (mert ugye az MS azt mondja mindig hogy minden honapban jon egy nagy nev), mint ahogy a forza melle is ott volt az oxenfree, ami ugye szinten indie, raadasul a gone home rendelkezik kb 3 ora jatekidovel a turing test meg durvan 5. Szval kaptunk 3 indiet a 2 honap alatt.
Talan ez az ev leggyengebb felhozatala, bar amit a MS csinal mar egy ideje hogy beraknak learazasba egy nagyobb cimet(legtobb ember megveszi akkor) par honapra ra meg beteszik ingyenesbe, szinten kicsit olcso huzasnak erzem, friss peldaval elve forzanal is ez volt.
8.
8.
kopic
Ez bűn gyenge felhozatal...
5.
5.
frankdelgado
#1: Ez fontos informàció ebben a topikban.
4.
4.
Yanez
2.
2.
PaprikaJancsi
The Turing Test jó kis game, kellemes élmény volt, és a sztori is elég jó. A Medal of Honor Airborne az egyik legélvezetesebb WW élményt nyújtotta nekem. A Gone Home engem nem ragadot meg, de elvileg az is nagy game. Rayman meg egy klasszikus, kis koromban nyomtam PS2-n, de nem fogott meg akkoriban. Ma már lehet más lenne a helyzet. A lényeg, hogy brute hónap, hatalmas game-ekkel. :)
1.
1.
Slik
ps+ on mgs 5 es amnesia collection lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...