The Turing Test PC, XBOXONE

Az űrben játszódó belső nézetes puzzle-játék a Pneuma: Breath of Life készítőitől.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét során végre a 2020-as év is elkezd belehúzni az izgalmas megjelenések terén; vár ránk a motokrosszbajnokság, zombitankokra vadászhatunk, illetve a DC-fanoknak még a mozit is érdemes lesz felkeresniük.

Switchre tart a The Turing Test

A Square Enix Collective és a Bulkhead Interactive közös puzzle-játéka 2016 óta elérhető a PC-n és Xbox One-on, amihez egy évvel később a PS4 is csatlakozott. A friss fejlemények szerint a Nintendo sem maradhat ki a buliból.

Új játékon dolgozik a Battalion 1944 fejlesztője

A Derbyben székelő Bulkhead Interactive megerősítette, hogy a Square Enix 20 százalékos részesedést szerzett a csapatban. Az üzlet részeként pedig már dolgoznak a harmadik közös játékukon.

Ezek a Games With Gold októberi játékai

Sok-sok találgatást követően a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta azokat a játékokat, amelyek a Gold-előfizetők számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Games With Gold akció keretein belül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.

Még januárban befut a PS4-es The Turing Test

A Square Enix bejelentette, hogy a tavaly PC-re és Xbox One-ra megjelent The Turing Test hamarosan PlayStation 4-re os megérkezik. Jó hír, hogy még ebben a hónapban tolhatják a játékot a PS4-tulajok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

Augusztusban érkezik a The Turing Test

A Bulkhead Interactive belső nézetes puzzle játékára már csak egy hónapot kell várni, elvégre a Jupiter holdján játszódó alkotás augusztus végén kerül a boltokba. A dátum mellé egy új trailer is érkezett.

E3 2016: Érdekes puzzle játék lesz a The Turing Test

A Pneuma: Breath of Life fejlesztői újra egy belső nézetes puzzle játékon dolgoznak, amely a Jupiter holdján, az Európán játszódik. Egyetlen kérdésre keressük a választ: van-e ott élet?