God of War - a skandináv mitológia lényei

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, a jövőre érkező God of War szakít a görög mitológiával, és az északi népek legendáira épül. Ezúttal a mitológiai lényt, az élőhalott draugrot mutatják be a fejlesztők, és meghallgathattok egy fejlesztői podcastet is.

A "skandináv mitológia elveszett lapjai" címmel indított új podcast-sorozatot a Sony Santa Monica Studios, ám előtte egy olyan videót nézhettek meg, amelyben néhány koncepciós rajzon keresztül csodálhatjuk meg a God of Warban szereplő egyik szörnyet, a draugrot.

Az emberfeletti erővel bíró lény egyfajta élőhalott, amely rendszerint a temetkezési helyeken bukkan fel.

A szörnyek immáron nem csak úgy felbukkannak a játékban a semmiből. Mindegyik lénynek saját háttértörténete lesz, trollok, ogrék és sárkányok is helyet kapnak a játékban. Az sem mindegy, hol találkozunk velük. Ha havas tájon, a bőrüket hő borítja majd, ha lápvidéken, akkor sarasak lesznek.

Nem lesznek renderelt videók, minden átvezetőt az ingame motor hajt, ezért különösen fontos, hogy minden teremtmény közelről is jól nézzen ki. Minden humanoid lény mozgásáért hús-vér ember felel, amit motion capture segítségével rögzítettek.

A God of War 2018 folyamán érkezik PS4-re.

15.
15.
PaprikaJancsi
#8: 50%-ban jelennek meg a God of War játékok a márciusi hónapban. A fő részek pedig 100%-ban. Ez a 90, hogy jött össze ?
14.
14.
Gykrizsi
Nem rossz, de nem ánchártid
13.
13.
RangerFox
Epic lesz, és ez a szó már az első résszel eggyé vált a franchise nevével.
10.
10.
Darksiders84
#9: Jól mondod! Nekem ez + RDR 2 lenne amiért vennék 4K tv-t Pro-val. Mondjuk biztos gyönyörűek lesznek a régi gépen sima Full HD tv-n de mostmár ezekért célszerű lesz a csere részemről. Ja még a Darksiders 3 amit várok nagyon.
9.
9.
habo
Teljesen mindegy hogy mit írnak róla,hol játszódik,milyen hosszú vagy rövid,becsukott szemmel elő lehet rendelni!
8.
8.
Yanez
#7: Mivel a God of War-ok 90%-a márciusban jelent meg eddig, ezért jó esélyünk van rá, hogy ez is akkor fog. Szép szülinapi ajándék lenne ez számomra! :)
6.
6.
Kalácsképű
Ha nem lenne benne a kisgyerek, es a kamera nem a tipikus ps4 exkluziv akciojatek allasban lenne, akkor mar en is a hype vonaton ulnek.
5.
5.
Yanez
Ha ezek a srácok belekezdenek valami komolyba, abból tuti valami nagy lesz. Ha pedig az a valami a God of War, ott kő kövön nem marad! Felcsigázásból csillagos ötös!!!
3.
3.
DarkLord
Már most kiráz a hideg tőle :D Ez alázni fog lehet még jobb is lesz ez a Mitológia, mint a görög. Nekem ez a fagyos Skandináv vonal jobban illik a kegyetlenséghez meg nekem Kratos is sokkal zordabban néz ki így megöregedve, mint eddig. Én nem akarok itt előre jósolgatni, de szerintem a legjobb rész lesz ez!
2.
2.
kopic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...