Megérkezett a Red Dead Redemption 2 új előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 28.
  • Videó
A Rockstar Games betartotta szavát, ma délután új látnivaló érkezett a Red Dead Redemption 2-ről. Pontos dátum még nincs, helyette viszont itt a második trailer, amelytől tutira leteszed a hajadat. A vadnyugat még mindig mocskos.

A játékban egy Arthur Morgan nevű kívülállót irányítunk, aki a Van der Linde-banda tagja. Igazi törvényen kívüliekről van szó, végigrabolják az egész szeszélyes vadnyugatot a túlélés érdekében. 

A Kotaku spekulációi szerint az első részből ismerős Dutch bandájáról van szó, aki maga is feltűnik az előzetesben fiatalabb korában. Ebből (és a Red Dead Redemption eseményeiből) arra következtethetünk, hogy a pletykáknak megfelelően egy előzményjátékkal lesz dolgunk, és mivel a banda John Marston és Bill Williamson történetében is központi szerepet játszott, simán elképzelhető, hogy az eredeti rész főszereplője is feltűnik benne.

A Red Dead Redemption 2 pontos dátumát még mindig visszatartja a Rockstar, annyit tudni, hogy a játék 2018 tavaszán érkezik Xbox One-ra és PS4-re.

Ezek is érdekelhetnek

42.
PaprikaJancsi
#41: Bírom, hogy több hivatalos előzetes alpján sem tud valaki véleményt formálni valamiről.
Csak úgy megsúgom, azért van az előzetes ;)
41.
KopyAti
Bírom, hogy fos dzsátubés videók alapján, sokan már véleményt bírnak formálni.
40.
frankdelgado
#34: főleg majd a 4K enchanced, vagy mi a bré peccsel...
39.
frankdelgado
#38: Vagy úgy gondolkodnak, h a "kőkemény" gamernek van a pc mellé konzol és egy ilyen játékra úgysem vár, inkább megveszi konzolra, mint, hogy lewarezolná :). Még mielőtt sértődés lenne nem általánosítok, de ez jelen lévő probléma és igen, magambol indulok ki. :)
38.
Hunszi
PC dátumot ne is várjátok...ez hasonló kiadásban fog megjelenni, mint a GTA V, szóval tavasztól számítva úgy 1 évet biztosan várni kell a PC-s megjelenésre. Lehet fikázni e miatt a Rockstart, de business szempontból irdatlanul jól csinálják. Ha kiadnák egyszerre konzolra és PC-re is, akkor sok játékos lenne, aki konzolra pl. nem venné meg csak PC-re és fordítva, így viszont mivel 1-2 év eltérés van a megjelenések között, akinek nagyon kell megveszi konzolra és miután kijön egy kicsit felturbozótt verzio PC-re, azt is megveszi újra. Sok embernek így kétszer adják el ugyanazt teljes áron...2019 előtt, aki PC-s és játszani akar vele az jobb ha beszerez egy konzolt. Sajnos nem sajnos, de ez van.
37.
Nothing
#14: Szerintem ez már megvan a GTA V. óta. Ebből a pénzből megveszik majd az egész olasz autógyártást. :D
35.
Fontos 96
#20: És akkor most mi? Sima PS4 re is ugyanúgy eladják vagy nem? Attól hogy van egy erősebb gép még az alapra is illene megcsinálni, hisz csak 50 milliót adott el belőle a Sony. És meg is lehet jól csinálni sima PS4re is a játékokat. Ezt már bizonyította pl a Horizon Zero Dawn vagy az Uncharted 4. GTX 1080-asaomon is jól fut a GTA meg az RDR is jól futna ha ez a trehány banda kiadná rá időben.
34.
PaprikaJancsi
Hát nem vágott a földhöz, az első trailer jobb volt. A grafikát pedig még a 2 évvel ezelőtti Witcher 3 is lepipálja. Azért remélem majd megjelenésre jobb lesz ez, mert eddig elég középszerű ez után a trailer után, annak ellenére, hogy az első mennyire egy menő előzetes volt..:/
28.
shatterhand
#24: Tavasz ami tavaszt jelent a rockstarnal. Kevered mas ceggel.
27.
doma002
Jól néz ki. Már hiányzik a vadnyugat. Várom!
25.
ollie92
#21: Mégis mit vártál ? Ez is valami kazettás magnós gameplay. Xbox X-en, vagy egy combosabb PC-n máshogy fest majd.
24.
ollie92
Tavasz ami késő őszt jelent a Rockstarnál....
22.
aordog
Soha, de soha nem volt még csak hasonló game sem a kezemben.
Az elsô rèszrôl lemaradtam.
Nem vagyok az ilyen filmekèrt sem oda!
DE.....ennek akkora hangulati faktora van, hogy mindenképpen kell! Van benne számomra valami, ami teljesen kikapcsolja azt az érzèst, hogy ez egy játèk! Teljesen olyan èrzésem volt, hogy ez valami nagysikerû film elôzetese.
Kötelezô kipróbálni! (Nekem mindenképpen)
21.
Gykrizsi
Azért grafikailag elég erősen romlott az első trailerhez képest, tiszta mosottak a textúrák. Összeségében lehet szép, de ez a sok közeli nem valami pofás.
20.
Duken
#17: A pron nincs ilyen, de az alapgépen nem csodálom.
19.
Juha
#5: A gta5 után szerintem jönni fog pc-re is, az első rész upgrade-elt változatával együtt... Olyan 2019 nyarán...
17.
Fontos 96
Vagy adják ki PC-re, vagy csinálják meg rendesen konzolra. Amit a GTA V online leművel PS4-en az siralmas. Ha vezetek, egyből leesik a framerate cinematikust 22-re. A célzást meg nem lehet jól beálítani. Vagy van gyorsulás, ha azt kikapcsolom még max érzékenységen is lassú. De a RDR is ilyen fos volt PS3-on. Ott is 640p cinematikus framerate. De ha jól emlékszem, legalább a célzás jó volt.
15.
kopic
Az elég aggasztó hogy még mindig nincs pontos dátum. Lehet nem jön tavasszal.
14.
Beniciodeltoro
Ezzel akkorát kaszál a rock star hogy mindenki aranyozott Lamboval fog járni dolgozóba, és megérdemlik.
Várom !
12.
Sullivan92
#10: meg az első Red Dead is
10.
Ati1975
Tuti csúszni fog nyárvégére ősz elejére,
Rocktstar játék sose jelent meg tavasszal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...