Jövőre jelenik meg Európában a Final Fantasy XII

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár az utóbbi időben kétségtelenül többet foglalkozott a Final Fantasy XIII-mal a sajtó és a közönség, azonban a Square Enix nem engedi elfeledni az előzményeket.
Bár az utóbbi időben kétségtelenül többet foglalkozott a Final Fantasy XIII-mal a sajtó és a közönség, azonban a Square Enix nem engedi elfeledni az előzményeket. A csapat bejelentette ugyanis, hogy a PlayStation 2-exkluzív Final Fantasy XII 2007 elején érkezik meg az európai boltokba. További infókat a sikerszéria következő részéről a Gamekapocs előzetesében olvashattok, itt ! (Az alant látható képek frissek!)

7.
7.
Myko Alto
Szerintem igencsak itt lenne az idelye, hogy igenis újra kitoljanak pc-s verziót, de úgy, ahogy azt kellene, profin és gyorsan, mert szerintem rengeteg bevételtől esnek ám így el. Tudom, konzolon eladnak ennyit, mint a rohadás, de a XII vagy XIII-mal fix, hogy pc-n is tarolnának ám :)
4.
4.
fojesz
Jason! Az nem európai verzió, figyeljünk már oda néha a szövegre is!
3.
3.
ldavid
mi amúgy a legfrisseb FF PC-re?
2.
2.
handrx
Hát igen. Tényleg ki kellene adni pc-re is, a mien grafikai teljesítményre képes 1 mai pc hmmm... meg se rezzenne a gép tőle :) Meg ugye ott a sok MMO, végre lehetne köztük 1 igazán nagy név! Nem csak folyton WoW, meg a többi. :(
1.
1.
begbies
bocs a kritikáért de az előzetes cikk nagyon gáz lett. Tényleg tele van bakikkal és olyan minha az író még sose játszott volna final fantasyval. Pedig Qjók szoktak lenni a gamekapcsos cikkek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...