Final Fantasy XII

A nagysikerű japán Final Fantasy sorozat 12. darabja. Szerelem, romantika, akció és látványos viadalok!
Típus: RPG

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.

PC-re is megjelent a Final Fantasy XII

A tavalyi PlayStation 4-es premiert követően PC-re is megjelent a Final Fantasy XII: The Zodiac Age, ráadásul egy hétig kedvezményes áron vásárolhatjuk meg a játékot a Steamen. A Square Enix a launch trailerrel ünnepel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Az MMA-rajongók az EA Sports legújabb játékában élhetik ki magukat, de azok is megtalálják a számításukat, akik Final Fantasy-karakterekkel bunyóznának inkább.

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.

PC-re is jön a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

A Square Enix jóvoltából számítógépeken is élvezhetjük majd a Final Fantasy XII felújított változatát, és már a megjelenésre sem kell sokat várnunk: a JRPG február 1-jén veszi be a Steamet. Itt vannak az első látnivalók a PC-s verzióról.

Brit toplista: visszaszorult a Crash-trilógia

A harmadik hetet már nem az élen kezdi a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a szigetország eladási toplistáján. A július 11-én megjelent Final Fantasy XII: The Zodiac Age taszította le arról a bizonyos trónról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A júliusi uborkaszezont meglovagolva egy nagy adag indie cím árasztotta el a Steamet, igaz, az érdekesebb darabokat úgy kell kiszemezgetnünk a felhozatalból. Lássuk, milyen játékok jönnek a héten!

Alkalmazkodó társak a FFXII: The Zodiac Age-ben

Már a 2006-os eredeti Final Fantasy XII-ben is nagyot szólt a Gambit-rendszernek nevezett funkció, amely lényegében társaink testreszabható mesterséges intelligenciáját jelenti. Bármilyen harci szituációhoz alkalmazkodhatunk.

Traileren a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Júliusban érkezik a Final Fantasy XII remaster-változata PS4-re, a Square Enix pedig remekül halad a munkálatokkal, most beleleshetünk a jelenlegi verzióba. Bemutatkozik Ivalice város mágiákkal és léghajókkal.

Képeken a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Aggodalomra semmi ok, egy darabig el leszünk látva Final Fantasyvel! Kaptunk egy nagy adag screenshotot a Final Fantasy XII felújított változatából, amely három hónap múlva veszi be az európai PlayStation 4-eket.