Már kalapoznak a Hell Let Loose-ra

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 2.
  • Hír
Link másolása
Az ausztrál Black Matter nem kispályázik, százfős második világháborús csatákat ígérnek a Hell Let Loose-ban. Az FPS adománygyűjtése már kezdetét vette a Kickstarteren, így ha neked is bejön az ötlet, támogasd a srácokat!

Lássuk a lényeget! A júliusban bemutatkozott Hell Let Loose egy multiplayerre kihegyezett második világháborús FPS, amelyben 100 fős csatákat is vívhatunk. A Black Matter a realizmusra gyúr, de komplett erőforrás-menedzsment is kerül a játékba, és az utánpótlásra is nekünk kell figyelnünk.

A kommunikáció elsődleges fontosságú, nincs HUD sem, és egy-két bekapott találattól padlót fogunk. A fejlesztőket bevallottan a Red Orchestra 2 ihlette. Az egyik játékos a parancsnok szerepét ölti magára, aki utasításokat ad az 50 fős csapata számára - itt is kontrollpontokat kell elfoglalnunk egy masszív térképen. Tizenhárom kaszt vár ránk, az Engineerek például aknákat és géppuskaállásokat építhetnek.

A napokban indult Kickstarter-kampány során 136 ezer ausztrál dollárt (körülbelül 106 ezer amerikai dollárt) szeretnének összegyűjteni a srácok - ennek már több mint a fele össze is jött! Ha 25 zöldhasúval támogatod őket, a 2018-ban érkező Early Access-verziót tutira megkapod. A zárt alfa az év elején indul.

3.
3.
Beniciodeltoro
Nekem az ilyen FPS-ek jönnek be és nem a kallofduti típusú foskonténer, de mivel nem jön ki ps4-re b*szhatom.
2.
2.
kisbiflos
Aggaszto amikor egy "realistikus" jatekban hianyzik egy annyira alap funkcio mint a balra-jobbra kihajolas.
1.
1.
logic5
Hmmm.. Ez még érdekes lehet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...