Fingóversennyel promózzák az új South Parkot

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 3.
  • Hír
Ubisofték túltolták egy picit a bélgázbiciklit, a Nosulus Rift után most fingóversennyel népszerűsítik az új South Parkot. A legjobb szellentést produkáló versenyző maga is szerepelhet a játékban - és nyilván nem szinkronhangként.

A Ubisoft-féle South Park-játékok harcrendszerében kulcsfontosságú szerepe van a szellentésnek, mint az egyik legerősebb támadási formának, és ha már így alakult, a The Fractured but Whole reklámkampányában erre előszeretettel emlékeztet is a kiadó. A tavalyi Gamescomon a VR-sisakokat idéző fingmaszkkal, a Nosulus Rifttel hívta fel a figyelmet a játékra a cég, a megjelenés előtt pedig komplett fingóversenyt rendez.

Ahogy az a fenti videóból is kiderül, a tehetségkutatókat parodizáló I Am the Fart lényege, hogy a nevezők beküldhetik a szellentésüket a készítőknek, amiket aztán a Ubisoft San Francisco, a South Park Digital Studios és Mr. Methane szellentőművész értékel. A legjobb versenyzőt kiutaztatják San Franciscóba, és stúdióban veszik újra a pukiját, hogy az bekerülhessen a játékba. A határidő október 16.

Habár az ötlet egészen szürreális, az első rész után biztosra vesszük, hogy a játék még ennél is elborultabb lesz. A South Park: The Fractured but Whole október 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, következésképpen a díjnyertes galamb letölthető frissítésként érkezik majd a játékhoz valószínűleg.

16.
Sir Galád
#15: Egy dolog biztos, hogy nem tudod. Azért hinni persze lehet.
15.
Qmi05
#13: Ameddig hiszed - nem hiszed dologról van szó/vita/elmélkedés addig a vicc kategória megy.
Itt a Tudod- Nem tudod felállásról van szó....
14.
Oldman
SiaGalàd!
Akkor nàlad lehet az igazsàg :)
13.
Sir Galád
#11: Fun Fact? Inkább Fun Theory. Semmivel se hihetőbb, mint a másik verzió. Ami egyébként szintén "Fun Fact".
12.
Oldman
Èn ùgy gondolom, hogy ha elmebeteg gyilkos terroristàk àltal napi szinten halnak meg emberek, köztük gyerekek, akkor lehet teremtő istenekről beszèlni, de nem èrdemes. Dìsznek, megtèvesztèsnek nem kell több ezer fèle isten, plàne vallàs...minek. Van egy ősi erő, amit nevezzünk bioenergiàna, de tudattal rendelkező istenről, ami-aki teremtett ezt-azt anno arról felesleges elmèlkedi. Vagy ha netàn mègis, akkor ahogy fentebb jeleztem, nincsen mentsège a sok gyalàzatra ami tapasztalható az ember àltal itt a Föld nevű bolygòn! Rèszemről tèma lezàrva, ez egy ssjàt vèlemèny cdupàn. Ès ez nem egy FUN FACT
11.
Qmi05
#6: Bocsáss meg ha kicsit kizökkentelek, de a lelkedet teremtette saját képére (vagyis szó szerint téged) nem a nyüves testedet egy öreg bölcs szakállas bácsika...
Fun Fact.
10.
Oldman
A fater nem èr! Ők kemèny legènyek, anno a fronton nevelkedtek. :)
8.
Oldman
Nothing!
Istennek egy mentsège van,
az hogy nem lètezik.. :/
Tuco!
Ehetsz akàrmit, hidd el alulmaradnàl ellenem! Tuti valamilyen születèsi rendellenessègem van...
6.
Nothing
"Ha Isten a saját képére formált minket, ritka visszataszító egy alak lehet..."
4.
Hunszi
Fartman amúgy nem kitalált, hanem egy tényleg létező alak, aki a Britains Got Talentedbe is jelentkezett :D

https://www.youtube.com/watch?v=XpQQpIOCp_A
3.
A gyereket 1-20 körül nézzétek...saját anyjának küldi XD
Kifekszem komolyan, remélem blu-ray-en kiadják.
2.
Mr Methane egy jegyzett személy...böfögőbajnokok nincsenek??
Ez hivatalos szakma akkor?
Jelentkezni hol lehet ilyen munkákra?
1.
Oldman
Huhh, furcsa volt most olvasnom ezt a cikket, mert a tegnap esti, kertemből szàrmazó körtèk elfogyasztàsa mostanra èrett be, ami a bèlgàzok hihetetlen mèrtèkű felszaporodàsàt okozza megyötört szervezetemben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...