Problémásan rajtolt a Battlefront II bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Ma délelőtt elrajtolt a Star Wars: Battlefront új felvonásának multiplayer bétája, a premier azonban nem volt zökkenőmentes. A játék fórumán rengeteg rajongó jelezte, hogy a viszonteladóktól kapott kódot nem tudták beváltani.

Ahogy arról délelőtt hírt adtunk, a reggeli órákban elrajtolt a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétatesztje. Jelenleg csak azok vehetnek részt a többnapos próbakörben, akik előrendelték a játékot, viszont a rajt nem volt zökkenőmentes.

A különböző fórumokon ugyanis arról panaszkodnak a rajongók, hogy a különböző viszonteladóktól kapott kódokat PlayStation 4-en és Xbox One-on nem lehet beváltani, vagy ha mégis sikerül, akkor nem tudják letölteni a klienst. Egyelőre nincs megoldás a problémára, de az Electronic Arts már jelezte, ismerik a hibát, és dolgoznak annak megoldásán.

Problémákból a PC-s változatnak is kijutott. A asztali gépek tulajdonosainak visszajelzése szerint visszatérő probléma, hogy nem lehet elindítani a bétát, amit az Origin adminmódban történő elindításával lehet csak áthidalni. Sok játékos beszámolója szerint a különböző fagyások is rendszeresek.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A mindenki számára elérhető béta pedig október 6-án rajtol el.

66.
66.
Dave567
#64: Attól még, hogy nem találkoztál az nem jelent semmit...
Nekem viszont nem tetszik a COD 5, kicsi pályák szar a Hitreg, de mégsem megyek trollkodni a Cod hír alá, mint egyesek teszik, és hasonlítgatom össze a BF1-el.
Ugyan olyan rossz mint a BF1, pénzéhes banda mind2.
65.
65.
Dave567
#63: Szeretem én is a Bf3-at, de nagyon bugos, és ennyi, inkább nem írom le, a bugokat, mert még most is felcsesz, ha rá gondolok.

Ki kellett tolni? Ezt ki írta neked? A kedves Dice? Hagyjuk már ezt a hülyeséget...
Amit ellehet rontani, azt ők elrontják, grafikát tudnak csinálni, de a motor bugos attól még.
64.
64.
logic5
#40: 1200 órád???? IGEN? Mutass már egy screent légyszíves, mert amit itt művelsz az már kimeríti a szánalom fogalmát. Egy SZAR játékba raktál 1200 órát? :D Kérlek mesélj még! A BF1 bugos??? Játszottál egyáltalán vele? :D Egy buggal nem találkoztam még :D Első napos vétel volt, nem bántam meg. A COD béta is jó volt. Mindennek megvan a maga "szépsége"... De amit te művelsz, az kritikán aluli. Nagyon komoly, hogy mennyi a retard ezen a világon. Egyébként elmondanám, hogy a föld nem lapos! Mert kb 100%, hogy azt hiszed :D
63.
63.
ollie92
#55: Faszikám, nem úgy álltam hozzá, mint te. De arról már nem tehetek, hogy a COD egy szarks reskin, kukába vágott törtnénelemmel.
Meg a sok játékbeli hiba...

Erre te jössz a BF3-al, ami a mai napig készült legjobb BF, viszont abban volttak hibák, főlek kezdetekkor. Evvel ellentétben a BF1 60hz szerverein nincs nagy gond, az utolsó DLC-t hamarabb ki kellett tolni, ezért valamit nagyon elbasztak és nagy a laggolás, magas ping. Mondom, ha szar vagy benne ne játszd. Bf3 a szivem csücske és nekem is kb 1200 órám lehet benne, de ha te utálod, nemtudom mi a szart játszottad annyit. Szerintem simán a saját szádba szarsz.
56.
56.
Dave567
#55: Amúgy meg vissza jövök... ;)
55.
55.
Dave567
Ezazzzz!!!

Szóval, ha teli okádjuk a Cod híreket, az megengedett, de ha valaki szidni akarja a Battlefieldet, akkor rögtön MODERÁTOROKAT hívunk.
IIGGEEENN!!!
Ne hagyjátok abba!!! Itt látszik meg melyik oldal a nagyobb lúzer.
Főleg olyat kell ki utálni, aki pártatlan. :D :D
Azt hiszitek számít ha bannolnak innen? :D :D Szánalmas bagázs..
Főleg Ollie aki minden Cod hír alatt nooboskodott...
52.
52.
ollie92
#51: Jah...valaki szögre akaszthatná már ezt a Dávidkát. Yanez, téged választalak.!
51.
51.
hadzsime
giphy.gif
Lesz itt mindjárt moderálás :D
50.
50.
Ruga
#37: Te tényleg egy beteg sz@r vagy.. most néztem meg, eddig 167 órát játszottam a bf1-el (igen, van életem is) és 0 azaz nulla buggal találkoztam. Érthetetlen mit vergődsz itt egymagadban mikor rajtad kívül mindenki aki véleményt írt játssza.. Te NEM! De szerinted a videók alapján egy bugos szar.. :D Na menj és húzd le magad a wc-n..
49.
49.
Dave567
48.
48.
Dave567
#47: Holnap iskola, feküdj le. ;)
Bár amilyen lúzer lehetsz, oviba mész.
47.
47.
ollie92
#46: Dávidka, akaszt már magad szögre, nem nagyon érdekelnek itt senkit a trágár megjegyzéseid. Ha szar játékos vagy, ne játsz BF-et....menj a tyúkolba spawnolni, nyugi senki se haragszik meg :)
42.
42.
ollie92
#39: Elő is rendeltem, ezt a segítséget találtam :

PC

First, redeem your pre-order code in Origin. (If you pre-ordered the game via Origin, you don’t need a code.)
Open the Origin client.
Go to My Game Library.
Find the Star Wars Battlefront 2 Beta tile and click on it.
Select Download.
Na, nincs ott semmi BETA, csak ,hogy NOV 10.-én előtölthetem a full gémet. Kurva anyjukat az EA-nek, hiába rendeltem elő, nem játszahtok vele korábban.
41.
41.
csabuszflash
#29: Nagy bf1 playerként mindent csak igazolni tudok amit írtál!!
39.
39.
ollie92
Srácok, hol találom PC-n a betát ? Már elő is rendeltem, de kódot nem kaptam, és semmiféle betát nem találok, anno a BF1 BETÁT se találtam.
33.
33.
Dave567
#19: Nem a grafika ocsmány, hanem maga a játék, ahogy össze van rakva.
31.
31.
Kalácsképű
#29: Lol, nekem nem kellett 800 ora, hogy turhetoen megtanuljak gitarozni :D
30.
30.
delphijos
#26: Én se nagyon értem hogy ennek mi köze ahhoz amit írt.
29.
29.
ollie92
#26: Az nem mérvadó ....a COD egy teljesen leegyszerűsített FPS lövölde. Minden "hobbigémer" nek leesik, mit is kell tenni, bekapcsolja a kazettás magnót, PLAY, majd lespawnol a tyúkolba, meghal és ez megy újra és újra. Nem kell nagyon agyalni, teljesen egyszerű, bár a WWII próbáltak bonyolítani, mert az MW1 és COD2 még egyszerűbb volt. Ezzel ellentétben a BF-ben el kell a logika, turpisságm skill. Sok balfaszt látok még így is a bázison spawnolni és virágokat késelni ..... Battlefield sokkal immerzívebb, mélyebb FPS élményt kínál, csak meg kell tanulni és érteni. Csomó youtuber próbálja elmagyarázni mi mire van, de sok mindenre a játékosnak kell rájönni. 800 óra után 100% mindent kinyitva, már szinte mindent tudok a játékról, ezért a WWII betától rosszul lettem és ki is töröltem. Azt amit ott láttam, irtó hervasztó, de elég, ha meglesitek a steam értékeléseket.
25.
25.
user101
De most mit vártok ettől a játéktól, de komolyan... Egy szó, mint száz: FÉNYKARD :)))
24.
24.
Banderas
#23: Amúgy is kérdezni akartam már rég: hol van starrrwaaarsfannika? Úgy hiányzik
23.
23.
Banderas
#22: A számból vetted ki a szòt!
19.
19.
friiboy
#18: Én nem olyan rég kezdtem vele (BF1) játszani, de nem sok bugba akadtam eddig bele.
Ocsmánynak nem mondanám, sz.rnak végképp nem, bár én nem vagyok olyan szigorú ezek szerint.
18.
18.
Dave567
#17: Az a baj, hogy én nem vagyok Fan, és le vagyok szállva a földre, de látom egyesek nem.
Azt a förmedvényt meg se vettem, csak a Bf3 van, meg vettem a 4-et is, de ugyan az a bug halmaz volt, mint a 3. eladtam már, a 3 meg inkább ingyenesen töltöttem le, amikor még az volt.
Bf 3-ról beszéltem most, egy Abrams tankal volt a jelenség, a gödörből nem tudsz ki jönni vele, sőt még néha össze vissza dobál, nem így megy egy tank....
Bf1-et fel se mertem rakni, ugyan az mint a többi, a Motor lett kicseszett szarul össze rakva, hiába a nagyobb pályák meg rombolhatóság, ha ocsmány bugos szar.
Tudod mit fognak kezelésbe? Még elbasszák ami jó volt, lagol össz vissza, olvasom a fórumot. :D
Persze ha nem adnának pénzt a hulladékért akkor jobban odafigyelnének, pont mint az Acti...
De veszi a sok idióta...
17.
17.
ollie92
#16: Azért szállj le a földre faszikám. Minden játékban van hiba és bug. Ezek mind ember alkotta játékok. BF1-ben 64 játékos esik egymásbak óriási terepen, amit teljesen szét lehet rombolni, apróbb megkötésekkel. Tudni kell milyen tankkal lehet nekimenni komoly terepnek. Ne sírj ha kis tankkal fent akadsz az árkon, azokon való átkelésre a markV kell választani. Jó, a lovat jóváhagyom, hogy iszonyat béna...ha jól tudom már azt is kezelésbe veszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...