Klasszikus pálya tér vissza az új Call of Dutyban

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Carentan a második világháborús Call of Duty-játékok egyik legkedveltebb multiplayer térképe, aligha meglepő, hogy az Activision visszahozza a WWII-ben. Nagy kár, hogy kezdetben csak a szezonbérletesek kapják meg.

A Call of Duty-sorozat egyik legismertebb pályája is játszható lesz a Call of Duty: WWII multiplayerében, a Carentan felújított változatáról egyelőre egy teaser képet nézhettek meg. A klasszikus térkép még az első Call of Dutyban mutatkozott be, de játszható volt a United Offensive című kiegészítőben és a második részben is.

Nagy kár azonban, hogy a Carentant egyelőre csak azok kapják meg, akik befizetnek a játék szezonbérletére - ez egyébként 50 dollárt kóstál, és négy 2018-ban érkező pályacsomagot foglal magába. Valószínűleg később külön is beszerezhető lesz a közkedvelt térkép, azt azonban még nem tudni, hogy a többieknek mennyit kell rá várniuk.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

24.
24.
shatterhand
#21: De ki mondta, hogy nem lesz 12v12?
18 vagy 24(?) is volt eddig.
23.
23.
kopic
#8: Iszom minden egyes szavadat !
22.
22.
Lorthirash
#21: cod 4 5 6 ennél sokkal többer ér
21.
21.
Lorthirash
6v6 hagyjuk már, ez a pálya is egy hulladék a többivel együtt egy túl kicsik.

12v12 kellene értelmes pályákkal.
20.
20.
Dave567
#8: Tiszta szívemből kívánom, hogy az egész tetves Activision bukjon meg egyszer, mert amit ezek évről évre művelnek, az a játékipar legalja.

Adom, + az EA-vel együtt.
19.
19.
Codehook1337
#18: Hat akkor meg mas nem volt csak a cod... suli utan a buszmegallobol futottam hazafele, hogy jatszhassak :Dddddddd es utana jott a wow :')))))
18.
18.
friiboy
#17: Jó de munka mellett nehezebb beletenni pár ezer órát. :)
17.
17.
Codehook1337
#2: Cod4be kb 6-7 ezer oram volt. cod2be vagy 3-4 :D 230ora az lofa**₩
16.
16.
shatterhand
#2: Fps mindkettő. Ja meg multis. Kb ennyi köze van a két játéknak egymáshoz.
És pont ezért kár is hasonlítgatni. Bf-ben megkapod a látványt, a hangulatot,a hangokat, nagy pályákat, rombolást, sok játékost...kb
Codban meg a gyors, instant pörgös játékot. Ezért veszik.
14.
14.
markoci555
ha jól értem, 50 dollárt ad ki valaki 4 pályacsomagért, ami csak multiban használható?
Ez jó, marha jó.

Régi szép idők, cod1 + tartalmas single kiegészítő, hol van az már
13.
13.
Beniciodeltoro
#8: Ebből látszik mennyire nem érdekli őket maga a játék, a lényeg hogy csilingeljen a kassza, mindig legyen valami xar amiért pengethet a játékos (az apuci) , tényleg jelét nem adják hogy nem a tarhálásról szól az egész.
Már a mapokra sincs idejük, használják a régieket azzal a szöveggel hogy a régi kedvenc, amit annyira akartatok :))
Tényleg gusztustalan amit művelnek, kb annyira mint a multi grafikája :)))
12.
12.
CJgabor
Az "én időmben" ez a map ingyenes DLC volt a CoD4-hez.

Tiszta szívből gyűlölöm a mai AAA játékok DLC politikáját
11.
11.
br1Koo
#8: Az a baj, hogy nem csak ők. Az lett a divat hogy addig húzzák az emberek agyát ameddig azok elmennek. Nézd csak meg a Bethesda Creation Club esetét. Kőkemény pénzért adnak el olyan cuccokat, amiket 4 másodperc alatt leszedsz nexus-ról, ingyen. Persze lehet erre mondani, hogy aki hülye haljon meg, de valahol kurva félelmetes hogy ebbe az irányba haladnak olyan cégek, akik generációkat kötöttek le a varázslatos programjaikkal a kezdetekben.
10.
10.
logic5
#9: Toujane lesz a következő, a nyakam tenném rá :D
9.
9.
logic5
#8: +1 Teljesen egyet értek!
8.
8.
Gykrizsi
Régi pályákkal akarják megvenni az embert, de persze az sem lesz benne, vegyél 32000 Ft-os kiadást, akkor megkapod hülye gyerek. Hányok ettől a cégtől. Egyszer valami ingyen lenne ezeknél, komolyan belehalnának. Ritkán mondok ilyent, de ettől a cégtől minden egyes forintot sajnálok, undorító munkát végeznek, a vásárlókkal is undorítóan bánnak, és már tényleges ötleteik sincsenek, csupán meglovagolják a konkurencia keltette hullámokat. Tiszta szívemből kívánom, hogy az egész tetves Activision bukjon meg egyszer, mert amit ezek évről évre művelnek, az a játékipar legalja.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Elég ellentmondásos komment :)
6.
6.
Sakee
Terminal nem lesz? Baromi unalmasak az ismétlődő pályák. Bezzeg Stadion,vagy Dome nem jön vissza... :P
5.
5.
rayden02
#2: Azért az a war mód elég jó volt, a régi RTCW:ET-ből van ,gondolom köszönhető hogy Raven softweres srácok dolgoznak rajta, ez a játékmód sem új, csak már rég láttam
új játékokban!
4.
4.
duality666
Negyed évente 4 pályát ad ki, egyikbe Carentan, hogy megvegyék, a másikba a Dawville, harmadikba harbor, negyedikbe stalingrad XD
3.
3.
Beniciodeltoro
Lesz még nuke pálya is bónusznak :))))
Nézek néhány multis gameplayt és förtelem, 2017-ben ilyet ad ki egy Activision ami elképesztő gempát összetarhált ezzel a COD szériával.
Lenne pénz új motorra, de ők inkább vesznek maguknak Ferrirát minek költsenek a játékosokra, így is megveszik :)
2.
2.
duality666
Nagy codos, voltam, míg rá nem beszéltek, hogy a battlefield 1-et próbáljam ki, háát kelett 1 erőltetett hét, hogy rálássak, párja nincs a játéknak, mi sem bizonyítja, hogy 230 óra játék időm van, mind úgy, hogy munka után játszok. Azt veszem észre, hogy a cod elvérzett, nincsenek új fejlődései, a Black ops 2 még elment, de ez a MW2 :D a grafikája 2005-be elment volna, régi pályával akarják vissza csaláni a régi játékosokat, sok hasonlóságot vettem észre amit a Bf-től lenyúltak, kár érte!
1.
1.
Codehook1337
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...