Ingyenes hétvégét kap a Ghost Recon: Wildlands

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 10.
  • Akció
Link másolása
A mai napon mutatkozik be a Ghost Recon: Wildlands PvP-módja, a Ghost War, amit a Ubisoft megfejel egy ingyenes próbahétvégével is. Ha még nem próbáltad a márciusban megjelent játékot, akkor most a teljes csomagot elérheted.

A mai nap jelentős részében nemigen lesznek elérhetőek a Ghost Recon: Wildlands szerverei, a szeptemberi próbakör után ugyanis teljes pompájában és mindenki számára elérhetővé válik a korábban beharangozott PvP-mód, a Ghost War. Az új játékmód mellett egy, a kampány nagyobb hibáit is orvosló csomagot is kapnak a rajongók, amit hétvégén további ajándékkal is kiegészít a Ubisoft.

A kiadó ugyanis megerősítette, hogy most csütörtöktől egészen vasárnapig teljesen ingyen játszható lesz a teljes játék. Az itt elért eredményeinket tovább is vihetjük majd, így érdemes lehet megfontolni, hogy az akció végeztével beszerezzük-e a jelenleg féláron értékesített Wildlandset.

A szükséges kliens mindhárom érintett platform esetében ma este 6 órától lesz előtölthető, de azt fontos tudni, hogy az ingyenes hétvége PC-n október 12-én reggel 6-kor, konzolokon pedig reggel 9-kor indul.

20.
20.
Beniciodeltoro
14.
14.
Blazkowicz
Eljön még az az idő mikor ez a game is kilövi a vinyót a gépeitekben, szóval trutyiszoftal csak óvatosan... :)
12.
12.
szinkron
update, halasztották 12-re a pvp módot.
We will be delaying the release of Ghost War on PC to Thursday, October 12th, 11am UTC due to a technical issue with Title Update 8. We are doing everything we can to fix the issue as quickly as possible. We will keep you regularly updated on our progress in this forum thread and on social channels.

http://forums.ubi.com/showthread.php/1762551-All-platforms-10-hour-maintenance-on-October-10th-7am-UTC
9.
9.
Kalácsképű
#6: De jatszanak, nekem mindig talal tarsakat.
7.
7.
Beniciodeltoro
Nem rossz játék, igaz kb 1 hónapja tettem be a ps-be, de ha rám jön a hangulata miatt akkor ez bőven a nem szar kategóriába tartozik.
5.
5.
RangerFox
Hmm, ha lenne annyi szabadidőm, akkor kipörgetném a kampányt meg a mellék küldiket megcsinálnám, kb 80 óra lenne :D Inkább majd megveszem, ha a backlogomon faragtam egy kicsit.
2.
2.
Grabowsky30+
Én még a bétát próbáltam ki kb egy órát bírtam. Nem mondom, hogy szar de nekem nagyon nem tetszett.
1.
1.
logic5
Legyünk őszinték, ilyenkor azért jó a torrent. Még jó, hogy leszedtem ezt a hulladékot, így nem kell megvennem... Félreértés ne essék, ami kell azt megveszem a mai napig. Ugyanitt origin acc eladó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...