2018 elején jön a Fear Effect Sedna

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, friss hír továbbá, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

Ha fiatal vagy, talán nem tudod, hogy a Fear Effect egy akció-kalandjáték sorozat, amely 2000-ben indult az első PlayStationön. A második rész egy évvel később debütált Fear Effect 2: Retro Helix címmel, de a kettes szám megtévesztő lehet, lévén az előzményeket mesélte el.

Készült egy harmadik játék is Fear Effect Inferno néven, de soha nem látta meg a napvilágot, a fejlesztő, a Kronos pedig feloszlott. 2016-ig kellett várnunk a teljes értékű folytatás bejelentésére, amire a Sushee csapata sikerrel gyűjtött pénzt a Kickstarteren.

A Fear Effect Sedna négy évvel az első rész után játszódik. A történet szerint egy titokzatos árnyékszervezet egy ősi szobrot raboltat el hősünkkel, Hanával. Az ereklye a kínai nagykövet villájában van Franciaországban, de a rutinmunka hirtelen kudarcba fullad, sokkal nagyobb galibába keveredünk, mint azt gondoltuk volna. Eközben Glas Grönlandra látogat, hogy egy ügyféllel találkozzon.

A Fear Effect Sedna 2018 elején landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en, valamint Nintendo Switch-en. A demó már elérhető a Steamen.

És azt se felejtsük el, hogy az első rész remake-je is készül Fear Effect Reinvented címmel ugyanettől a csapattól.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...