Fear Effect Sedna PC, PS4, XBOXONE

A Shadowrun Returns ihlette a legújabb Fear Effect játékmenetét.
1523880120

Fear Effect Sedna teszt

A legutóbbi rész után több mint tizenöt évvel később folytatódik az első generációs PlayStation-korszak klasszikus akció-kalandsorozata. Furcsa feltámadás ez: a nosztalgiafaktor megvan, de a felfrissült játékmenet nem az igazi.
1518446954

Márciusban tér vissza a Fear Effect

Tizennyolc évvel az első rész PlayStation-megjelenése után márciusban visszatér a Fear Effect-sorozat. A legújabb epizódot a francia Sushee készíti. Közben az eredeti újrázása is készül.
1507638717

2018 elején jön a Fear Effect Sedna

A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, friss hír továbbá, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.
1463505660

Már most óriási siker a Dark Souls-társas

Azok után, hogy a kért összeg percek alatt összejött, nem az volt a kérdés, hogy van-e igény a Dark Souls társasjáték-változatára, hanem az, hogy mennyien szeretnének egy példányt belőle.
1462366860

Fear Effect Sedna - az első gameplay jelenetek

Bő egy hét van hátra a Fear Effect Sedna Kickstarter-kampányából, a fejlesztők pedig két meglepetést is betáraztak a hajrára. Megkaptuk az első gameplay videót, és immáron biztossá vált, hogy konzolokra is megjelenik a játék.
1460637300

Frissítve: A Kickstarteren tér vissza a Fear Effect

Új projekt van készülőben a Square Enix-féle The Collective szárnyai alatt: egy független csapat a Fear Effectet szeretné feltámasztani, a fejlesztéshez pedig a Kickstarteren kalapoznák össze a szükséges tőkét.