Az új Call of Dutyt várjuk a leginkább

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 11.
  • Biznisz
Link másolása
A Nielsen idén is elkészítette a felmérését, amellyel azt szeretné megbecsülni, hogy mely játékokat várják a leginkább a játékosok a karácsonyi szezon megjelenései közül. A Call of Duty: WWII szine maximális pontszámmal végzett.

A Nielsen évről évre megismétli a kutatását, amellyel azt méri fel, hogy mely játékokat várják a leginkább a játékosok a karácsonyi szezonban.

A cég 6 ezer játékost kérdezett meg ezúttal, az értékelési rendszert pedig különböző paraméterek alapján alakították ki, így az is számított többek között, hogy hányan hallottak az adott címről, és hányan szeretnék megvenni azt.

A pontszám kizárólag az adott platformkategóriában értelmezhető, így például a PS4- és az Xbox One-játékok eredménye csak korlátozottan hasonlítható össze: legfeljebb azt tudjuk megmondani, hogy az új játékok milyen érdeklődésre számíthatnak a platform korábbi megjelenéseihez képest. A 70 százalék feletti érték már átlagon felüli érdeklődést jelez, az alábbi infografika a legalább 75 százalékos címeket vonultatja fel.

Ahogy látható, a multiplatform kategóriát a Call of Duty: WWII vitte, de extrém jó pontszám jutott az új Assassin's Creednek és a Star Wars: Battlefront II-nek is:

24.
24.
PaprikaJancsi
#23: ,,Vásárlásod a jóváhagyást követő egy héten belül teljesen visszatérítésre kerül. A visszatérítést vagy a Steam Pénztárcádba kapod, vagy ugyanazon a fizetési módon keresztül, amit a vásárláshoz használtál. Ha a Steam bármilyen okból nem tudja a visszatérítést az eredetileg használt fizetési módra végrehajtani, akkor a teljes összeg a Steam Pénztárcádban íródik jóvá. (Az országodból a Steamen elérhető egyes fizetési módok esetleg nem támogatják a vásárlások visszatérítését az eredeti fizetési móddal. A teljes listához kattints ide.)"

De,de jól rémlett :D
23.
23.
PaprikaJancsi
#22: További infó: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian

Itt nem írja a bankkártyát, de én úgy emlékszem tudtam oda kérni vissza a pénzt. Mondjuk azóta lehet, hogy változott.
22.
22.
PaprikaJancsi
#20: Ha bankkártyával vásároltál oda is mehet vissza a pénz, csak hosszabb a lefutása, de bankkártyásnál is kérheted profilra. Profil pénzt úgy tudom, csak profilra kérhetsz vissza, azt a pénzt nem viheted bankkártyára. Ha mindkettővel fizetsz, az jó kérdés, de lehet, hogy külön kezelheted.
21.
21.
PaprikaJancsi
#18: 2 óránál többet nem játszhatsz, és egy vagy két héttel a vásárlást követően már nem kérhetsz. De van egy kis mozgástér szerintem, mert kaptam már vissza pénzt olyan játéktól, amivel kicsit több mint két órát játszottam.
20.
20.
Inferno
#18: Asszem megvan adva egy időkorlát h hány órát játszottál vele és ha azt nem léped túl akkor még refoundolhatod és a pénzedet visszatérítik de asszem nem számlára hanem a steamen marad és csak ott tudod elkölteni de ha vki jobban tudja javítson ki
19.
19.
markoci555
kikérem magamnak a többesszám első személyt, szégyen ez a lista. Le se sz*rom a cod-ot vagy az ac-t, de legfőképpen a wwe-t :D
(star wars se érdekel nagyon de ami eljutott hozzám, az egy kis reménysugár, hogy rengeteg jó dolog van benne ami teljesen kimaradt az első részéből)

A másik durva, meg hogy nem várnak semmi újat a pc-re? definitive edition, vr, meg felújítás. Ez komoly?

Nem vagyok konzolos de pont ott van a 2 normális játék...
18.
18.
Firsttime
#16: Szerintem én megveszem most. Max ha nem jön be, refoundolom. Amúgy a refound steamen hogy megy? Valakinek tapasztalat?
16.
16.
user101
Én a Steam téli leárazást várom, más nem érdekel ! :D
13.
13.
guba800
Még szerintem az assasins Creed syndikate volt a legjobb,a viktoriánus London miatt.
10.
10.
CJgabor
Engem nem csak a COD előkelő helyezése lep meg.
Assassins Creed: We Wuz Kangz Edition 95%?
Nem unják még az emberek? :D
9.
9.
shatterhand
#7: Tudod hogy van ez. Ami mukodik azon mit valtoztassanak:)
8.
8.
kopic
Szégyen...
Az eddigiek alapján egy fostenger lesz az egész játék. A WaW-t megközelíteni sem fogja...
7.
7.
ollie92
Mégis mit vártatok ? Lehet bármennyire gagyi, a sima hobbigémernek ez a mekka. Nem kell gondolkodni, minden le van egyszerűsítve. Amúgy figyelmetekbe ajánlom ezt a vidit : WaW vs WWII. E 2 játék közt 9 év van. Igen, 108 hónap bazdmeg :

https://www.youtube.com/watch?v=MaFWFFsESOw
6.
6.
shatterhand
#3: Mondhatnal egy olyan evet amikor egyszerre volt rdr/ gta, pkusz a cod es ez utobbi kanyarba se volt.
Csak, hogy kepbe legyel: evente elmegy minimum 15millio belole es van ra vevo
5.
5.
Beniciodeltoro
Díjaznám ha az összes konzol játékokkal foglalkozó újság meg site lehúzná a pitsába a COD-ot, végre borulna a bili, de sajnos mindenki megkenhető, nem mernek ezek kritikusak lenni.
Félek ha 2 pontra értékelné mindenki akkor is vinnék.
3.
3.
Beniciodeltoro
A fa alá minden 8 éves kölök megkapja aputól ezt a fostengert.
RDR2 jönne ki akkor mikor a COD akkor a kanyarba nem lenne Kotick és a csapata.
2.
2.
Cod+bf2 kerülhetne a fa alá, én is azokkal játszanék leginkább
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...