Az új Call of Dutyt várjuk a leginkább

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 11.
  • Biznisz
A Nielsen idén is elkészítette a felmérését, amellyel azt szeretné megbecsülni, hogy mely játékokat várják a leginkább a játékosok a karácsonyi szezon megjelenései közül. A Call of Duty: WWII szine maximális pontszámmal végzett.

A Nielsen évről évre megismétli a kutatását, amellyel azt méri fel, hogy mely játékokat várják a leginkább a játékosok a karácsonyi szezonban.

A cég 6 ezer játékost kérdezett meg ezúttal, az értékelési rendszert pedig különböző paraméterek alapján alakították ki, így az is számított többek között, hogy hányan hallottak az adott címről, és hányan szeretnék megvenni azt.

A pontszám kizárólag az adott platformkategóriában értelmezhető, így például a PS4- és az Xbox One-játékok eredménye csak korlátozottan hasonlítható össze: legfeljebb azt tudjuk megmondani, hogy az új játékok milyen érdeklődésre számíthatnak a platform korábbi megjelenéseihez képest. A 70 százalék feletti érték már átlagon felüli érdeklődést jelez, az alábbi infografika a legalább 75 százalékos címeket vonultatja fel.

Ahogy látható, a multiplatform kategóriát a Call of Duty: WWII vitte, de extrém jó pontszám jutott az új Assassin's Creednek és a Star Wars: Battlefront II-nek is:

41.
A Jeti
#40
Az IW-nél vonatkoztass el attól, hogy CoD meg, hogy világháború. Nem lett az olyan rossz. Ennek a ww2-nek nagyon "muszáj" szaga van. Tökéletes húzás ahhoz, hogy vissza csábítsa a régi játékosokat. Nekem egyel van bajom az ennek a minősége. Itt ha számba vesszük az utolsó 3 részt, pont a ww2-es környezetnek nem áll jól ez a fajta megvalósítás ami egyébként jól állt a sci-fis részeknek. A pályákat azokhoz képest még jobban leszűkítették, a béta alapján sokkal pörgősebb a játékmenet. Az IW-ben legalább hozzá igazították a pályákat a játékmenethez. Ez nekem nem hozta vissza a 2.vh-s élményt.
39.
A Jeti
Ha már nincs érv akkor jön ez :D
38.
A Jeti
#37
Igen nem fogom fel... Ki beszélt itt történelemről?
36.
A Jeti
Aki csak a single miatt veszi meg az nyugodtan megvehette volna az IW-t is mert a single része jól sikerült. Csak az agyon lett fikázva. Úgy, hogy még kint se volt a játék. Ez meg agyon van dicsőítve mert 2.vh-s.
34.
CSOI
#33: Ez igen 1 éves az IW és még tolják hozzá a dolgokat ? Hát oda ne rohanjak de a TF2 (teamfortresszz) meg már vagy 10 éves és még mindíg tolják hozzá a kontente... Hor a rákba lesz az IW 2-3 év múlva vagy mesélj a BO1-2-3-ról az most hol a rákban van GHOSt rémlik még valakinek ?

Demagógia OFF
32.
A Jeti
#30
A CoD 1-nek volt a kiegészítője a UO...
31.
A Jeti
Oks! Nézzük meg a teljeset.
30.
CSOI
Bazzeg annyi cod-van már, hogy egy pár éven belül nem azt fogják kérdezni egymástól az emberek, hogy mennyi idős vagy hanem azt, hogy melyik a kedvenc cod-od...

... Nekem a cod2 az UO kieggel...
28.
#26: Akkor jövőre ez is mestermunka lesz :D
27.
PGab
#26: Ha reszt vettel a mutli betaban, akkor mar lehet egy kis keped a jatekrol, de palcat ne torj felette, ugy, hogy nem lattad az egeszet.
Honnan tudod hany embert nem a multi, hanem a single vagy a coopos zombi elmeny fog meg es amiatt erdeklodik.
Vagy talan mar lattad az egesz tartalmat, amit kinal a jatek?
Legalabb azt varjuk meg mig megjelenik, aztan itelkezzunk....
26.
A Jeti
#25
Semmi gond nincs azzal, hogy szeretik a CoD-ot. Én is szeretem, de ez a rész minőségben nagyon gyenge. Ezt igazán beláthatja mindenki. Csak a téma miatt mondják rá, hogy ez jó. Az agyon ócsárolt előző rész mestermunka ehhez képest.
25.
#14: Lehet hogy a többség szereti? Egyszer csak megértitek.
24.
PaprikaJancsi
#23: ,,Vásárlásod a jóváhagyást követő egy héten belül teljesen visszatérítésre kerül. A visszatérítést vagy a Steam Pénztárcádba kapod, vagy ugyanazon a fizetési módon keresztül, amit a vásárláshoz használtál. Ha a Steam bármilyen okból nem tudja a visszatérítést az eredetileg használt fizetési módra végrehajtani, akkor a teljes összeg a Steam Pénztárcádban íródik jóvá. (Az országodból a Steamen elérhető egyes fizetési módok esetleg nem támogatják a vásárlások visszatérítését az eredeti fizetési móddal. A teljes listához kattints ide.)"

De,de jól rémlett :D
23.
PaprikaJancsi
#22: További infó: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian

Itt nem írja a bankkártyát, de én úgy emlékszem tudtam oda kérni vissza a pénzt. Mondjuk azóta lehet, hogy változott.
22.
PaprikaJancsi
#20: Ha bankkártyával vásároltál oda is mehet vissza a pénz, csak hosszabb a lefutása, de bankkártyásnál is kérheted profilra. Profil pénzt úgy tudom, csak profilra kérhetsz vissza, azt a pénzt nem viheted bankkártyára. Ha mindkettővel fizetsz, az jó kérdés, de lehet, hogy külön kezelheted.
21.
PaprikaJancsi
#18: 2 óránál többet nem játszhatsz, és egy vagy két héttel a vásárlást követően már nem kérhetsz. De van egy kis mozgástér szerintem, mert kaptam már vissza pénzt olyan játéktól, amivel kicsit több mint két órát játszottam.
20.
Inferno
#18: Asszem megvan adva egy időkorlát h hány órát játszottál vele és ha azt nem léped túl akkor még refoundolhatod és a pénzedet visszatérítik de asszem nem számlára hanem a steamen marad és csak ott tudod elkölteni de ha vki jobban tudja javítson ki
19.
markoci555
kikérem magamnak a többesszám első személyt, szégyen ez a lista. Le se sz*rom a cod-ot vagy az ac-t, de legfőképpen a wwe-t :D
(star wars se érdekel nagyon de ami eljutott hozzám, az egy kis reménysugár, hogy rengeteg jó dolog van benne ami teljesen kimaradt az első részéből)

A másik durva, meg hogy nem várnak semmi újat a pc-re? definitive edition, vr, meg felújítás. Ez komoly?

Nem vagyok konzolos de pont ott van a 2 normális játék...
18.
Firsttime
#16: Szerintem én megveszem most. Max ha nem jön be, refoundolom. Amúgy a refound steamen hogy megy? Valakinek tapasztalat?
16.
user101
Én a Steam téli leárazást várom, más nem érdekel ! :D
15.
shatterhand
#14: Nem terszik a 2.vh tema. Sci fi jobban bejott.
De iden akkor sincs mas mar amibe ne csalidnek. Batefront ures, ac ugyanaz mint eddig, destiny2 csalodas. Ez legalabb tuti.
14.
A Jeti
Számomra ez érthetetlen. Volt béta, vannak gameplay videók. És mégis.Nem tudom, hogy mi az amitől az emberek ezt várják. Csak a 2.vh-s téma? Pedig nem lett rossz az IW. Főleg ennek tükrében.
13.
guba800
Még szerintem az assasins Creed syndikate volt a legjobb,a viktoriánus London miatt.
10.
CJgabor
Engem nem csak a COD előkelő helyezése lep meg.
Assassins Creed: We Wuz Kangz Edition 95%?
Nem unják még az emberek? :D
9.
shatterhand
#7: Tudod hogy van ez. Ami mukodik azon mit valtoztassanak:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...