Nintendo Switch-re költözhet az Injustice 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
A NetherRealm atyaúristene, Ed Boon egy brazil játékkiállításon kottyantotta el, hogy van rá esély, hogy az Injustice 2 és a csapat új alkotásai a Nintendo hibridkonzoljára is elkészüljenek. Hivatalos bejelentés még nincs.

A bunyós játékok eddig sem kerülték el a Nintendo Switch kínálatát, beleértve a Street Fighter II-t és a Neo Geo-klasszikusokat. De mi a helyzet a jelenlegi generációs címekkel? A GameSpot a Brasil Game Show-n kapta mikrofonvégre Ed Boont, a NetherRealm Studios kreatív igazgatóját. A kérdés azt volt, hogy az Injustice 2 vagy a csapat következő játékai megjelenhetnek-e a Nintendo konzolján.

Boon szerint az Injustice 2 futtatható a rendszeren, bár bizonyára lennének hiányosságok, főleg a látvány terén. Az úriember csak kompromisszumokkal képzelné el az esetleges Switch-verziót, még arra a végletre is kitért, hogy akár Atari 2600-ra is elkészülhetne a játék retro grafikával. "Nem lenne kifogástalan, de fogadok, hogy lenne belőle valami."

A szakember elég optimista a Switch-re való fejlesztést tekintve, de a technikai kihívások (a Switch architektúrája nem olyan, mint a PS4-é vagy az Xbox One-é) bizonyára sok erőforrásukat felemésztenék, így mindenképpen egy külső stúdió segítségére szorulnának. Magyarán a portokat nem ők készítenék el.

Mindenesetre az Injustice 2 remekül működne a hibridkonzolon. Barátainkkal bajnokságokat tolhatnánk le, mindenki a saját gépével jönne, egy masinán minimum ketten játszhatnánk egymás ellen a két Joy-Connal.

Emlékeztek még az év elejére, amikor is a NetherRealm megkérdezte a rajongókat arról, hogy az Injustice 2 Switch- vagy Vita-verziójának örülnének jobban? Akkor a Nintendo konzolja nyert. Reméljük, a hivatalos bejelentés sem várat sokat magára!

34.
34.
delphijos
Ezeken szerintem amúgy is kár vitázni. Szerintem objektíven minden stílust minden platformot úgysem lehet összevetni. Ha meg már szubjektíven nézzük akkor meg emberfüggő. Pl. a Nioh annyira nem az én stílusom hogy nálam biztos nem lenne év játéka.
De elhiszem hogy nagyon jó. Nekem pl. idén eddig a Mario & Rabbids volt a legjobb szórakozást. És ezen nem változtat az sem ha utolsó lesz, vagy be sem kerül. Az sem érdekel hogy hány ember utálja vagy szereti. Ettől nem lesz se jobb se rosszabb.
32.
32.
delphijos
#31: "vagy a Marcsit"

De azt már nem géppel, ugye? :D ( Bocs, de nem tudtam kihagyni )
29.
29.
#23: Meg az olyan ps fanboyok, mint te? : D
26.
26.
kamgecam
#24: Á-Á, unblokk a játékok közül, mondom ezt ps fanként.
23.
23.
kamgecam
#22: Annyira unom már ezt a csordaszellemû N gyülölködést hogy hihetetlen, kb annyira undorítóak és buták mint a vehemens nintendo fanatikusok akik minden egyes n címre csorgatják. De nem látni , és nem elismerni a ZBotW potenciális értékét elképesztö szûk látókörûségre utal vagy egyszerû hozzánemértésre.
22.
22.
kamgecam
#20: Ne hisztizél. Az a röhej amit itt lemüveltél.Meg is érdemli a ZBotW, üzletpolitika ide vagy oda. Nemcsak kurva jó játék hanem az elmúl évek, évtized, leginnovatívabb játéka.
20.
20.
Heldengeist
#10: Azt, hogy a fizetett sajtó mit választ év játékának, teljesen hidegen hagy. Köztudott, mekkora szennyláda a N üzletpolitikája, valószínűleg minimum kapcsolatot bontanának azzal a játékújsággal, amelyik nem nyalja ki a seggüket. A pontlstákon meg úgyis felhúznak mindent 10/10-re vagy 100/100-ra a nintendrónok. Valószínűleg a Zelda, ami amúgy akció-kalandjáték ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Zelda:_Breath_of_the_Wild ) az év rpg-je címet is meg fogja kapni, ami röhely.
19.
19.
SES_HUN
#14: Az számomra is nagyon emlékezetes volt :D.
16.
16.
user101
Szerintem a Nidhog simán veri a zeldát :D
10.
10.
Tidus
Már előre látom mekkora hiszti lesz ahogy a Zelda elviszi az év játéka címet kb mindenhol és a Mario lesz a második...mekkora vergődés lesz ! :D
Pedig nem érdemtelen lesz az az év játéka díj !
9.
9.
Gamelord
#7: Zelda amúgy eddig a legesélyesebb jelölt. Nah de offot félretéve, én nem venném meg, de azért jó hogy egyre több 3rd party játék jön.
8.
8.
A Fénybenjáró
Joker úgy néz ki a képen, mint Delhusa Johnny transzikurva változata.
3.
3.
user101
Igaz, hogy Stickman injustice lesz a címe, de sebaj, oda jó lesz... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...