Fejlemények a magyar Crazy Justice felől

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 14.
  • Videó
Link másolása
Idén februárban mutatkozott be egy magyar testvérpár multira kihegyezett TPS-e, a Crazy Justice. A steampunk világban játszódó anyag meglovagolja a modern trendeket is: Battle Royale-mód is lesz benne, és Switch-re is kijön.

A Black Riddles Studiost két tehetséges fiatal, Welker Balázs és Welker Gergő alkotja. 2015-ben megnyerték a NASA egyik versenyét, tavaly pedig a CESAwards 2016 Hungary legjobb indie játékfejlesztőnek járó díját vihették haza.

Első komolyabb játékuk fű alatt, idén februárban mutatkozott be Crazy Justice címmel. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott steampunk anyag cel-shaded grafikával operál, könnyed hanglatú, és 8-10 órára rúgó egyjátékos kampányt, valamint kooperatív és kompetitív multiplayer módot is találunk majd benne.

A srácok bejelentették, hogy cross-play funkcióval is felvértezik a játékot, azaz PC-n, Xbox One-on és Switch-en mindenki együtt játszik majd.

Persze csak akkor, ha a jelenleg is zajló Fig-kampány sikerrel zárul. A csapat 30 ezer dollárt szeretne összekalapozni a Crazy Justice-ra, ennek 79 százaléka már össze is jött, és még öt nap hátravan az adományozásból. Támogassátok ti is a magyar fejlesztést!

A mai trendeknek megfelelően két Battle Royale típusú túlélőmóddal is felvértezik a címet, a Survive és a Survive the Tesla játékosai egy hatalmas lobbiban gyülekeznek majd mind a négy platformon.

Több tucat missziót teljesíthetünk olyan helyeken, mint New York, Egyiptom vagy épp az Északi-sark. A receptet különféle kártyák is megbolondítják, amelyek aktív és passzív buffokat adnak. A Fortnite-hoz hasonlóan itt is húzhatunk fel barikádokat és tornyokat is. A Switch-verzióban mozgásvezérléssel is irányíthatjuk a játékot.

Ha minden klappol, a Crazy Justice 2018 második negyedévében jelenhet meg.

34.
34.
user101
Alapvetően tényleg ügyes, hogy ketten össze tudtak dobni akár ennyit is, de sajnos ez attól még amatőr marad ( és akkor szépen fogalmaztam ! :).

Akár magyar - akár nem, ennél sokkal de sokkal jobb játékok tűntek el a süllyesztőben, érdemtelenül. Önmagában a lelkesedés becsülendő, de édes kevés ahhoz, hogy egy játékot sikerre vigyen a mai profizmus-orientált világban. Ma már nem elég két lelkes garázsfejlesztő a sikerhez, ha nem tesznek bele semmit a programjukba amitől eredeti lenne, már pedig ebben semmi olyasmi sincs. Minden egyes alkotó eleme úgy van össze lopkodva, ami nem lenne baj, ha jobb lenne, mint ahonnan nyúlták.

Szóval még csak azt sem érdemes mondani, hogy szurkolok vagy sok sikert, mert ez így ebben az állapotban, piacképtelen és a hiányzik belőle az a plusz amiért lelkesedni lehetne. Nem több, mint egy olcsó klón ami nélkülöz minden eredetiséget. :(((
30.
30.
#27: Ez a videó még rendesen tetszik, habár a h1z1 után a br mód engem totál hidegen hagy.
27.
27.
#26: Igen, nekem is ezzel van problémám, egyszerűen annyira rövid videókat mutattak eddig, hogy fogalmam sincs a single player egy átlag 10 perce nagyjából hogyan telik majd el.
Ez itt viszont egy hosszabb videó mint a cikkhez berakott:

https://www.youtube.com/watch?v=jfxePnEdCqo

Ebben valamivel jobban látszik, hogy egész ötletes néhol, s mivel ez a grafikai stílus a Borderlands-ban is nagyon megragadott, úgy ahogy sose hittem volna hogy megfog és mivel 2 ember készíti én is drukkolok nekik.
26.
26.
Chrysh
Na hátha vissza lehet terelni a beszélgetést a megszokott mederbe:

Tehát, én megmondom őszintén tetszik az ötlet meg a világa is, csak nekem az a bajom a játékkal, hogy túl keveset láttam belőle ahhoz, hogy elhiggyem, hogy ez a környezet tartogathat egy érdekes sztorit (mert arról is volt szó) és izgalmas játékmenetet.

Az összekalapozás intézményében meg egész egyszerűen nem bízok, de ha számít is valamit, drukkolok a projekt sikerességének, max utána megveszem a kész produktumot
25.
25.
Duken
Az a pár emberke megint hozza a "szinvonalat". Egyébként remélem sikeres lesz a game és a profit által még faszább játékokat tudnak majd letenni az asztalra.
23.
23.
Dante McFarlane
Én már szabályosan migrént kapok tőletek :S
20.
20.
MIÉRT VAN EZ?

Ahányszor sok kommentet látok, nagy reményekkel kattintok egy jó kis diskurzusba való becsatlakozás reményében és ehelyett trollkodás, meg pimasz farokméregetés megy.
16.
16.
Slik
na! magyar jatekhoz magyar mentalitasu kommentek :Dd miert is nem csodalkozom
8.
8.
hadzsime
#4: Öt csillagot írtál, szóval ezek közül kell választani.
http://szotar.com/szokereso/hossz/5-betus
Jól gondolom, hogy nem az AMŐBA a megfejtés?
7.
7.
Gunslinger
#4: https://media.tenor.com/images/9c9cbf34c8ceea1677ce517145ac8cd4/tenor.gif
6.
6.
BloodyDeath
Én tényleg nem szeretnék genyeskedni, de nem arról szóltak a hírek az elmúlt időszakban, hogy a Sony nem hajlandó cross-play bevezetésére/engedélyezésére?
Ettől függetlenül sok sikert kívánok a testvéreknek.
5.
5.
Kraudo
Az a baj, hogy ha nem magyar lenne szarná le mindenki.. Ügyesek a srácok ezt nem vitatom, hogy ketten összerakták, de csinalhatnának valami olyat aminek van is jövője.. Én sem lennék hajlandó érte fizetni csak azért mert magyar.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Akkora ***** emberek vannak ezen az oldalon.

Csillagokat mindenki fantáziájára hagyom.
1.
1.
Gykrizsi
Nekem bejön, bírom az ilyen jatekokat, remélem összejön a pénz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...