Készülőben a Skyrim Together

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 16.
  • Videó
Link másolása
Gőzerővel készül a Skyrim Together, ezt bizonyítja az is, hogy a co-op móka mögött álló fejlesztőcsapat egy új videót is közzétett a mod jelenlegi állapotáról. Ebben a verzióban barátunkkal karöltve tudunk nekivágni a kalandnak.

Aki többször végigjátszotta a Skyrimet, de egyedül már unja a mókát, annak most jó hírrel szolgálunk. A jövőben újra nekifuthatunk a sztorinak, immár azonban egy ismerősünkkel karöltve. A Skyrim Together mögött álló lelkes csapat megállás nélkül fejleszti a játék online co-op változatát. A verzió jelenlegi állapotáról egy videót is közzétettek a napokban.

Ebben a változatban a Bethesda zseniális RPG-jét egy barátunk oldalán is végig tudjuk játszani online kooperáció formájában. Az ötlet nagyon ígéretes, és a kisfilm alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztés is szépen halad.

A modot fejlesztő csapat elmondása szerint a játék alfa- és bétaváltozata még ebben az évben napvilágot láthat, és reményeik szerint 2018-ban már a teljes verzióval is elkészülnek.

Mi csak remélni tudjuk, hogy a kivitelezés legalább annyira jó lesz, mint maga az ötlet!

4.
4.
Stranger
#2: Tamriel Online amit 2 éve nem frissítettek, de most ránéztem és pont feltölöttek egy új verziót. A Skyrim Together mintha jobban működne. Itt listázzák, hogy miket kell még megcsinálniuk, szerintem ez már jónak tűnik:
https://www.reddit.com/r/SkyrimTogether/comments/6fekus/live_todo_list/
3.
3.
latis666
Kettő is van. Az egyik egy gépen két játékost enged a másik lanban engedi. Utóbbit probáltam kicsit behatóbban. megy de játszhatatlan. Várom ezt hátha most jó lesz.
2.
2.
markoci555
nekem meg rémlik valami multi-s mod skyrim-ra, de az már évek óta van, ha van, nagyon rég láttam róla videót.
1.
1.
Extol
Emlékszem anno Oblivionnal is volt egy ilyen kísérlet, az is kudarcba fulladt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...