Megérkezett az ELEX utolsó előzetese

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 16.
  • Videó
Link másolása
A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka, az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.

A német Piranha Bytes most újra megmutathatja, mit tud a játékfejlesztésről, hiszen a Gothic- és a Risen-sorozatok után egy újabb AAA-címet tesz le az asztalra. Egészen pontosan holnaptól válik elérhetővé az ELEX, amely a megszokottakhoz hasonlóan egy hatalmas nyitott világgal operál, melyet szabadon járhatunk be hősünkkel. Több frakcióhoz csatlakozhatunk utunk során, csak rajtunk áll, milyen irányba szeretnénk fejlődni, és kinek az oldalán akarunk harcolni. 

A holnapi megjelenés tiszteletére befutott a játék utolsó kedvcsinálója, melyben a pörgős muzsika ritmusára rengeteg akciójelenetet sikerült felfűzni. Több különböző ellenfél is feltűnik a képsorok alatt, mint ahogyan a velük történő leszámolások is. 

Az ELEX PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik.

6.
6.
crytek
Sokáig tartott de végre bundlezva lett

És ott is van bundlezva!!!!

Márciusi humble choiceba ott lesz sok más királysággal

Control
XCOM: Chimera Squad
ELEX
Kingdom Two Crowns
WWE 2K Battlegrounds
Hotshot Racing
Peaky Blinders: Mastermind
Cyber Hook
Pesterquest
Wildfire
Boreal Blade
Ageless
5.
5.
carbon based
Fallrim, vagy Skyout...? trolloff nem lesz ez rossz
3.
3.
user101
Kíváncsian várom, hogy képes lesz-e olyan magaslatokba emelkedni, hogy ez legyen a Piranha új Gothicja ?! Az igazat megvallva én a Risennel figyeltem fel a csapatra és sokáig nem is láttam a Gothicokat, annyira bénácskának tűntek ( aztán kipróbálva tényleg azok, de szerethetően bénácskák ). Vajon az Elex-ből lesz-e egy új standard vagy megragadnak ugyanazon a szinten és szép csendben eltűnnek a süllyesztőben, hogy majd csak pár fanatikus emlékezzen rá ?
2.
2.
crytek
#1: Ez nem gond. A PB játékai sosem a grafikával vették meg a vásárlókat
1.
1.
XuChi
Tudom, hogy nem minden a grafika, de ez valami förtelmesen gyenge ebben a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...