Elszabadult a South Park: The Fractured But Whole

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 17.
  • Videó
Link másolása
Az új South Park-játék olyan, mint a szellentés: nem lehet a végtelenségig visszatartani. És most, végre elszabadult a The Fractured But Whole, ennek örömére két launch trailerrel jelentkezett a Ubisoft.

Tegnap délután megérkeztek az első kritikák a South Park: The Fractured But Whole-ról. A Ubisoft a TV-sorozat alkotóival közösen kiettek magukért, a sajtó imádta az elborult hangulatú szerepjátékot. Mától azonban te is kipróbálhatod az anyagot, amely csaknem egy évet késett.

Két launch trailerünk is van. Az első, rövidebb videó a sajtó véleményét taglalja, a második viszont több mint kétperces kivonatot tartalmaz a játék legjobb elemeiből.

A szezonbérlet tartalmára a hétvégén derült fény. A platformok: PC, Xbox One és PS4.

8.
8.
hadzsime
#7: "A mostani évadok túlságosan lokális témájúak és nehéz őket "értelmezni"."

Szívemből szóltál. Rengetegszer ültem a képernyő előtt azon töprengve, hogy most éppen mit akarnak kiparodizálni.
7.
7.
Kreto
Szerintem kötelező volt azoknak a hardcore SP fanoknak az előző rész aki az elejétől követik a sorozatot és nem riadnak vissza egy videójátéktól. A mostani évadok túlságosan lokális témájúak és nehéz őket "értelmezni". Nekem kicsit visszahozta a játék a régi SP-k hangulatát. Az animáció tökéletes volt és már csak az easter eggeken röhögcsélés megért egy végigjátszást. Néha soknak éreztem (pl a náci embriós vagy genyós résznél) de ennek ellenére is egy élvezhető végeredményt kaptunk. Alig várom hogy elkezdhessem ezt a részt is.
6.
6.
Banszien
#1: Ez egy annyira primitív hozzáállás, már bocsánat. Csak azért mert valakinek nem jön be az adott játékstílus/téma, már értelmetlenné válik az egész játék?
Az előző rész nagyon sikeres volt, az előzetes kritikák erről is jókat írtak és nagyon sokan is várták, magyarul van elég sok ember, aki élvezettel játszik vele. Mi több értelme kéne hogy legyen egy játéknak?
5.
5.
hadzsime
Az előző játék tetszett, de az újabb évadokon egyszer sem tudtam nevetni, szóval egy ideje már nem is követem a sorozatot. Remélem, hogy inkább a korábbi epizódokból építkezik.
4.
4.
DarkLord
Nem mondanám, hogy én is rajongtam volna valaha is a körökre osztott harc rendszerért, de néhány játékban jól megtudták oldani és itt az SP első részében nekem bejött ez a körökre osztott dolog és most még finomítottak rajta, szóval biztos jó lesz ebben is és nem lesz vele probléma.
3.
3.
user101
Alapvetően ha valaki nem szereti ezt a játékstílust akkor akármennyire is SP fan akkor sem fogja a játékot élvezni. Én sem szeretem a körökre osztott adott ponton felugró véletlenszerű harcot és a sidescroll mászkálást. Nem is játszok jrpg-kkel és persze ezzel sem... :( Talán majd ha egyszer már annyira nem lesz mivel játszani :)
2.
2.
pjoco
#1: Már az előzőt is imádtam. Ezt is kipróbálom. Igen is van értelme illetve nincs hiszen ez South Park. xD. :D
1.
1.
logic5
Csak én nem látom értelmét ennek a játéknak? SP fan vagyok egyébiránt, és még így sem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...