Gördeszkás játék készül Session címmel

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A kanadai Creā-ture Studios már két éve dolgozik a gördeszkás szimulátorán, a Sessionön, amely a műfaj legjobb elemeire épül, modern külcsín mellett. Van élet a Tony Hawk- és a Skate-játékok után is?

Egy tehetséges kanadai indie csapat nagy fába vágta a fejszéjét: a gördeszkás játékok között szeretnének nagyot alkotni, ha már nincs esély a Skate 4-re. A Session már több mint két éve készül, a prototípus működik, noha rengeteg munka vár még a Creā-ture Studiosra.

A srácok november 14-én indítják útjára a Kickstarter-kampányt. A fenti videóból kiderül, hogy a fizika már rendben van, bár az animációkon lehetne még mit csiszolni. Ha összejön a pénz a játékra, olyan címet kapnak a rajongók, amire már régóta vágynak.

A Session filozófiája egyszerű: irány a grund, ahol barátainkkal közösen gördeszkázhatunk akadályokat leküzdve, és látványos kunsztokat bemutatva. Ha épp nincs kedved gurulni, filmezheted haverodat is.

Az elsődleges platform a PC (bár a kontroller nagyon ajánlott), de ne aggódj, az Xbox One-os és PS4-es verziók is tervben vannak. Reméljük, a következő hetekben még több részletre fény derül!

4.
4.
Hochem
Akinek bejönnek az ilyesmi játékok az nézze meg ezeket is: On a Roll (görkoris, Steamen meglehet venni), BMX The Game (Skate-hez hasonló irányítás, Barcelonában lehet majd bicózni benne)
3.
3.
Slik
az ilyen jatekokra mindig van kereslet, lazan osszejon a penz ra
2.
2.
Ideje lenne egy b*szott jó gördeszkás címet kidobni, talán a középsuli elején játszhattam utoljára értékelhetővel, az meg vagy 12-3 éve volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...