LawBreakers - a héten egy nagyobb frissítés jön

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 18.
  • Letöltés
Link másolása
Cliff Bleszinski csapata foggal-körömmel igyekszik megmenteni a LawBreakerst, ezért a héten egy nagyobb tartalmi bővítés érkezik az arena shooterhez. Elstartol egy új ranked játékmód is, ahol ingyenes cuccokra tehetünk szert.

Annak ellenére, hogy egy élvezetes mutliplayer lövöldéről van szó, a LawBreakersre nem mozdultak rá nagyon a játékosok. Az első hónap teljesítménye kiábrándító, a játékosbázis mérete folyamatosan csökkent, így a Boss Key Studios minden erővel azon van, hogy visszahódítsa az elpártolt rajongókat.

Az eddigi legnagyobb frissítés érkezik holnap: a 2.0-s All-Star update a Boss Leagues nevű ranked játékmódot élesíti többek között. A szezon egyelőre bétafázisban fut majd, és bárki, aki részt vesz benne a tesztidőszak alatt, exkluzív profilokra és ezüst minősítésű fegyverskinekre tehet szert. A beugróhoz azonban legalább az 5. szintet el kell érnünk.

Kapunk két új térképet is. A Gateway egy Blitzball-aréna, ahol a világ első mobil stadionja található. Az antigravitációnak hála a pálya bármely részére eljuthatunk könnyedén. A Redfalls Blood Moon pedig lényegében a meglévő Redfalls térkép módosított verziója.

Ezenkívül javult az egyensúly, a partnerkereső gyorsabb lett, fejlődött az oktatómód, illetve vadiúj kozmetikai cuccok is megjelentek.

A frissítés október 19-én élesedik.

4.
4.
hadzsime
Mindkét játékosuk repes az örömtől :D
3.
3.
imchristailor
Most jön hozzá egy nagy update.. i feel bad for them :P
2.
2.
pjoco
#1: Ez bukta sajna, pedig béta alapján nekem még tetszett is. Szinte senki se játszik rajta, na meg mindenki Call of Duty-val bétázott meg Star Wars-al. Szóval senkit se hatott meg az ingyen hétvége. Ha meg számokról van szó pont előbb néztem Left4Dead 2-vel jelenleg is 5000-en tolják. 2009-es játéktól ez szép szám.
1.
1.
markoci555
na és mi volt az ingyenes hétvégével vagy mivel? annyira kudarcba fulladt hogy hír se volt róla?
steam charts-ot megnéztem, és nagyon durván nem játsszák, sokkal régebbi, kihalt játékok számaihoz közelít lassan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...