Sonic Forces - bármikor válthatunk a hősök között

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 18.
  • Hír
Link másolása
A Sega friss kedvcsinálókkal és egy kis információval jelentkezett a Sonic Forcesról. Kiderült, hogy a Rental Avatar egy olyan funkció, amellyel bármikor lecserélhetjük egyedi karaktereinket a más játékosok által megálmodott hősökre.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Sonic Forcesban megalkothatjuk saját egyedi hősünket, de azt még nem, hogy más játékosok karaktereit is "bérbe vehetjük" bárhol, bármikor. A Rental Avatar nevű funkcióval ezekhez is hozzáférhetünk, ami főleg akkor hasznos, ha két Wispon-képességet is kipróbálnánk ugyanazon a szinten. Így olyan titkos helyekre is eljuthatunk, ahová a saját avatárunkkal esélyünk sem lenne.

A fenti gameplay videóban egy új főnökharcot nézhetünk meg: Infinite piros kockákat dobál felénk, de ha fürgék vagyunk, kikerülhetjük azokat. A második videóban egy vegyi üzembe látogatunk. Madárhősünk egy fúrófejes Wisponnal indul csatába, ami nemcsak a harcok során jön jól, hanem a helyváltoztatásnál is.

A Sonic Forces november 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re.

1.
1.
Főnökharc LOL.

Van, amit a gamingben nem kell lefordítani, ez is ilyen. Bossharc. A game over is game over, senki nem a vége a játéknak frázist használja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...