Hét perc gameplay a Battlefront II kampányából

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 19.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II új single player előzetesét friss sajtóbeszámolók követték, ezúttal ráadásul nemcsak beszélhettek az újságírók a kampányról, hanem mutathattak is belőle valamit.

Az alábbi hétperces videó a Polygontól érkezett, és a játék első három küldetéséből ad egy kevés ízelítőt: először Iden szökését nézhetjük meg a lázadók bázisáról, utána az Endoron akciózunk egy picit közvetlenül a második Halálcsillag felrobbantása előtt, végül pedig egy kis űrharcot kapunk. Ha kimaradt a mai trailer, itt tudod pótolni!

29.
29.
Szerintem a kampánya olyan lessz mint
az elmult évek cod-jaiban, csak AAA-s grafikával. Mész a linerális, cső pályán oszt lősz mindenkire aki mozog, néha belebotlasz hatás-vadász jelenetekbe, közbe meg halgatod a klisés,kiszámítható sztorit.
De lehet hogy nem így lessz, bár azt nem hiszem.
A DICE az utóbbi 6 évben tényleg nem csinált eggyetlenegy kiemelkedő kampányú játékot sem, de a jó multi készítésnek a mesterei.
#18: A bf bad company 1 és 2-nek tényleg nagyon fasza volt a kampánya, a hangulata és a Bravo One Charlie ("Bad company") tagjai közötti párbeszédek is jól ellettek taláva.
Valamint a BC1-ben nagy szabadon bejárható területek voltak, nem úgy mint a 2-ben, ami már linerálisabb volt te még ígyis volt benne 1-1 nagy szabadon bejárható terület (meg voltak benne csőszerű, teljesen linerális részek is).
Nekem mondjuk a multijuk is tetszett.
#24: Mostmár ez az átlag hosszúsága a
nem OW fps-eknek.
28.
28.
kirschakos
Tetszik nagyon, de remélem, elég tartalmas kampány lesz, és kellően hosszú is!
24.
24.
kopic
Állítólag 6-7 órás lesz szóval ez elég rossz...
22.
22.
#21: Ezzel sem értek teljesen egyet, legjobb mapek a kettőben voltak. De természetesen különbözünk és ezen nem fogok vergődni.
21.
21.
ollie92
#20: Számomra a bc2 hullagagyi. 16v16, hosszú TTK, bugyuta mozgás. Egész nextgen battlefield a 3. résznél forrott ki a multira. Legjobb pályák, 32v32, skill based gunplay, rövid TTK. De ott viszont pocsék kampány volt.
19.
19.
hadzsime
#12: +1
Ez a kiábrándultság nekem is ismerős.
18.
18.
ollie92
#16: Bad Company 1&2. Bár a multi ótvar volt, ott elég fasza kis hangulatos kampány volt....
16.
16.
KRAT0S
#12: +++
sztem mindent elmondtál. ..DICE.. ennyi bőven elég,soha nem tudtak összerakni egy normális kampányt,most se sikerült ahogy látom.Grafika szép,de ennyi,ez édeskevés a vásárláshoz.
Aki multizni akar annak biztos jó lesz,de kampány felejtős(nekem az egész az,lévén a multit meg nem szeretem)
15.
15.
headhunter86
Ez maximum közepes lesz. Tipikus semmitmondó Dice kampány. Kár érte.
12.
12.
McDuff
Dice...tipik sótlan, lelketlen cuccnak tűnik ebben a 7 percben. Biztos lesznek a kampánynak emlékezetes pillatai, de valószínűleg 2-nél nem lesz több.

Ilyenkor néha elgondolkozok azon, hogy lehet velem/velünk van a baj. Lassan elmondhatom magamról, hogy már 2 évtizede játszok és néha azt érzem, hogy már mindent láttam és semmi nem tud megfogni.
Most ez a játék is: rohadt gyönyörű, űrcsata, droidok, filmből ismerős pályák, azta, ezért 10-15 éve öltünk volna, így, ebben a formájában! Most meg elintézzük (köztük én is) egy ilyennel, hogy: meehhhh. A Force Unleashed óta nem kaptunk jó SW játékot (story base), ez 2008-ban volt, az mindjárt 10 év, ki vagyunk éhezve, örülnünk kéne ennek, de vhogy mégse...

Ha nem fér itt meg a témában, nyugodtan törölhetitek, sorry, csak néha elgondolkodok ezen, hogy merre tart az ipar, egyre több pénzeket ölnek bele, egyre többen dolgoznak egy játékon, egyre többen kezdenek bele játékfejlesztésbe, de vhogy mégis évről évre messzebb löknek maguktól! Jelenelg ott tartok, hogy több éves (akár 10 is) játékokat játszok újra...az esetek 90%-ban ugyanúgy élvezem őket, mint elsőre.
Erre már most azt mondom, hogy ezt egyszer kijátszom/kijátszuk majd lehet, aztán soha többet.
9.
9.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki, várós! :)
1.
1.
xICEMANx
Nagyon ott van, és ez csak PS látvány, hol lesz még a PC :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...