Narancsszínű kontrollert villantott a Sony

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 20.
  • Hardver
Link másolása
November 14-től egy vadiúj színben is kapható lesz a DualShock 4, a "naplemente narancsszínű" kontrollert a lila gombok teszik teljessé. Ezenkívül egy kimondottan gyerekeknek szánt kisebb vezérlő is érkezik.

A Sony bejelentette a narancsszínű DualShock 4-et, amit a naplemente meleg színe ihletett. A Sunset Orange vezérlő előlapja narancs, a hátulja és a gombok sötétlilák. Az összeállítás remekül sikerült, érdekes kontrasztot áraszt.

Az új különleges kontroller az európai régióban, így hazánkban is kapható lesz 100 dolláros áron. Megjelenése november 14-én várható.



Idevágó hír, hogy érkezik egy, a gyerekek kicsiny kezére szabott kontroller is. A Mini Wired Gamepadet a Hori gyártja, és leginkább a NES vezérlőjére hajaz. A mini gamepadből csak vezetékes modell lesz, a kábel körülbelül 3 méter hosszú, és a lényeg az, hogy 40 százalékkal kisebb, mint az eredeti DualShock 4.

Az érintőpanel és a vibrációs motor sajnos kimaradt belőle. A touchpaddel elérhető néhány funkciót és jobb és a bal analóg karral lehet elvégezni.

A Mini Wired Gamepad az év végén érkezik az észak-amerikai boltokba 30 dolláros áron. Az európai forgalmazásról még nincs szó.

40.
40.
Nekem a Mini Wired nagyon bejön, csak félek hogy elveszik a nagy kezemben.
31.
31.
FreeKatana
Szeretem olvasni a kommenteket. Mindig szórakoztató a folyamat, ahogy eljutunk a narancsszínű túlárazott kontrollertől oda, hogy szar a lasszófasz meg a netendrék.
24.
24.
#23: Azért tegyük hozzá, a moderálás közelít az oldal fejlődési szintjéhez.
23.
23.
csabuszflash
Az igen . Kimoderáltok igaz h off volt a komment de amire reagáltam a muffos 4ik komment meg itt marad. :D
12.
12.
Beniciodeltoro
Eddig tartott kikeverni ezt a színt a Sonynál ?
11.
11.
KRAT0S
Nekem nagyon tetszik,pont a narancs a kedvenc színem.
De hogy ezért dupla árat fizessek az ki van csukva,ne nézzenek már hülyének!!
10.
10.
ADMlN
9.
9.
Blueberry
#1: Mit is vársz ? Lassam az lesz hogy itt nemis veheti mással az ember
8.
8.
delphijos
Ehelyett inkább hoztak volna ki valami profiknak szánt kontrollert mint az Elite a box-nál. A narancs festékért nem fizetek felárat.
7.
7.
Yanez
Az előbbi új kontrollerekhez képest, ez az első amely tetszik nekem. Viszont miért ilyen drága, a színe miatt? Na menjenek a...
6.
6.
user101
http://store.steampowered.com/app/353370/Steam_Controller/ :DDD
1.
1.
SES_HUN
Fidesz-nél tutui befutó..... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...