DOOM - 30 fps-sel fut majd Switch-en

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 23.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda nemrég beszélt egy keveset arról, hogy miként kell elképzelnünk a DOOM teljesítményét Nintendo Switch-en. Szó esett arról is, hogy 30 fps-nél többet nem présel ki magából a játék, de cserébe nem is fog akadozni.

Azzal már tisztában vagyunk egy ideje, hogy mikor számíthatunk a DOOM Nintendo Switch-portjára. Az utolsó információk szerint november 10-én érkezik a cím a hibridkonzolra, ezért a fejlesztők elérkezettnek érezték az időt, hogy néhány dolgot tisztába tegyenek a játékkal kapcsolatban. 

A Bethesda arról beszélt egy keveset, hogy milyen teljesítménnyel fog futni a lövölde a Nintendo masináján. Az elmondásuk alapján 30 fps-sel fut majd a játék 720p-s felbontás mellett. Ennek talán nem tud mindenki örülni, de a Bethesda leszögezte, hogy a korlátozás miatt legalább egyáltalán nem kell akadozásra számítanunk a játékban.

19.
19.
Csoki80
#18: Jó dolog, csak hajnalban ne nyomkodd ha a buszon mellém kerülsz, mert nagyon zavar az éles villogó fény. Ilyenkor mindig le kell kapcsolnia annak aki mellettem ül ;-)
18.
18.
user101
Szerintem nincs ezzel semmi gond, low detail, low framerate és resolution, de akkor is mekkora élmény már vonaton, buszon, repülőn tolni a doom-ot, miközben öreg nénikék és bácsikák rosszalló tekintete vesz körül... :DDD
16.
16.
Duken
#6: Nem neked,az 1es kommentelőre gondoltam. Egyébként igazad van Doom =60fps az az ideális. Csak azt mondom ami van az is szép teljesítmény egy hordozható konzoltól. Ismered a mondást, attól még hogy nem az van amit szeretnék, szerethetem azt ami van. Milyen vagány már Doomozni miközben szarok egy jót!
11.
11.
frankdelgado
#10: Pc re lewarezolta, Battlefront 2nél màr közölte h nem riad el tőle...
8.
8.
#6: Uccsó mondatot jól elcsesztem, ha nem nekem címezted akkor semmi.
7.
7.
ollie92
#6: Ez pontosan így van, ez nem ZELDA, hanem pörgős DOOM, szinte nélkülözhetetetlen a magas FPS szám.
6.
6.
#4: Most messze elkerülöm a Switch szar témát, ennek a játéknak egyszerűen szüksége van a magas fps-re, mert rohadt gyors. Persze értem, hogy miért inkább a fix 30-at választották, de na messze nem ugyanaz lesz. Persze ha nekem akartál írni, ha nem akkor semmi.
5.
5.
kamgecam
Pont leszarom hogy hány fps amikor bárhol bármikor játszhatok vele.Sajna a ps4 promat meg a gamer pc-met nem tudom magammal cipelni, szóval hajrá nintendo, megérdemelt a siker nagyon ráéreztek hogy a gamier társadalomban miből van hiány és mire van még igény.Egyenlőre inkább a hordozhatóság mint vr, bár az se rossz.
4.
4.
Duken
#1: Dokkolva lehet, de a vonaton miközben utazok le pécsre (levelezőn nyomom meló mellett) egyetemre és játszok szerintem pretty fucking awesome! Pont emiatt hatalmas siker a switch, a mobilitása, hordozhatósága miatt.Nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy ez valakinek ne essen le.
3.
3.
30 fps karcsú lesz egy ilyen sebességű játékhoz.
1.
1.
ollie92
:D na ehhez acélidegek kellenek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...