Denuvo nélkül védekezik a Nioh: Complete Edition

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 23.
  • Hír
Link másolása
Miután kiderült, hogy a Koei Tecmo által fejlesztett Nioh érkezik PC-re, azt is megtudtuk az imént, hogy a port nem lesz felszerelkezve a Denuvo védelmi rendszerével.

November 7-én érkezik a Nioh: Complete Edition PC-re, aminek nagyon örülhetnek a játékosok. A játék gépigényéről már írtunk a korábbiakban. 

A Team Ninja részéről most Fumihiko Yasuda árult el információkat a játékkal kapcsolatban, méghozzá a védelmi rendszerről. Egy interjúban megerősítette az eddigi szóbeszédeket, miszerint a Nioh PC-s változata nem fogja használni a Denuvo védelmi rendszert, hiszen az napokon belül feltörhetőnek tűnik. Elmondta, hogy manapság több AAA-cím esetében láthattuk, hogy sokszor órákig bírta csak a Denuvo, így ők nem szeretnének kockáztatni, hiszen pontosan tudják, hogy mekkora várakozások előzik meg a PC-s rajongók körében a programot. 

Yasuda hozzátette, hogy reméli, ezzel a nehéz, de logikus döntéssel együtt is egy remek játékot fognak kapni a PC-sek. Azt is kiemelte, hogy nagyon figyelnek arra, hogy a program tökéletesen működjön az egér-billentyűzet kombinációval, hiszen alapvetően egy konzolos címről beszélünk, ami teljesen más kialakítást kívánt ebből a szempontból is.

19.
19.
zozo76hun
#18: pedig lesz aki megteszi, nem is kevesen.
18.
18.
guba800
Ezt a játékot vètek lenne másoltan letölteni.
17.
17.
guba800
#11: Ekkorra hülyesèget hogy mondhatsz? Próbáld ki a nioht,ès rájössz hogy semmi köze a Witcher-hez.
16.
16.
PaprikaJancsi
#14: A haja színe, annak a stílusa, és kicsit az arca is így kis képen. Mivel magáról az index képről volt szó, ezért is írta azt, hogy „első ránézésre”.
14.
14.
Zoli0507
#13: Miben? Hogy fehèr szìnű a haja? Mert màsban nemigen. Sőt, ezt majd tőlem informàltabb majd jòl megmondja de ha jòl emlèkszem a Nioh-t règebb òta kezdtèk el kèszìteni mint a Witcher 3-at. (Persze ettől mèg mondhatja valaki a Witcher 1-2).
11.
11.
GAMEROD
Ez akkora Witcher koppintás, hogy első ránézésre mindig azt hiszem hogy a Witcherről lesz szó.
8.
8.
DarkLord
Maguknak spóroltak vele pénzt. Amúgy, ami jó azt úgy is megfogják venni, ahogy más is írta.
7.
7.
Duken
4.
4.
Jó játékot kell letenni és veszik majd mint a cukrot. Szerintem ez van annyira jó cím, hogy ne kelljen félnie. Ők meg fölöslegesen fizetnének egy-két napért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...