Deus Ex: Mankind Divided - próbaverzió holnapig

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 25.
  • Akció
Jó hírrel szolgálunk a Deus Ex-rajongóknak, hiszen a Mankind Divided próbaváltozata holnapig tölthető a Steamről. Aki azonban nemcsak a triallal szeretne futni egy kört, annak akciósan is elérhető a cím.

Nagy akcióval kedveskedik a Square Enix a rajongóknak, hiszen holnap, azaz csütörtök estig tölthető a Deus Ex: Mankind Divided próbaverziója az online a Steamről

Mivel az idő elég szűkös, így egy rövid próbakör után, akár 75 százalékos árkedvezménnyel végleg magunkévá is tehetjük a nagy sikerű címet Steamen, szintén csütörtökig. Mindez azt jelenti, hogy a játék e két napon mindössze 12,49 euróért bezsebelhető, ami egy rendkívüli ajánlatnak tűnik.

A Deus Ex: Mankind Divided a mai napig nagyszerűen néz ki, és fantasztikus hangzásvilággal rendelkezik. Továbbá remek játékmenettel van felvértezve, erről a tesztünkben olvashattok részletesebben is.

7.
KőbányaKispest
#6: Szerintem is szörnyen szar játék, de ez van. Az egy nekem kiesett, a kettőt kétszer is kivittem ,mert volt mondanivalója, meg megvolt a maga stilusa. De ez annyira szarul sikerült, hogy én is a felénél kb unistall, mert valami katasztrófális az egész.
6.
NemecsekErno
Tipikusan az a játék ami a múltjával próbálja meg eladni az új játékot.
A legrosszabb Deus Ex, amivel csak felútig tudtam vegigküszködni annyira béna volt a történet, a helyszín, a grafika, stb.
De ha valakinek ez kell, akkor jó szórakozást hozzá.
5.
latis666
#2: Sajnos tényleg. Rossz olvasni a hozzászólásokat annyira alpári a stílus az oldalon. Mint valami dühöngő. Mikor meg már a szerkesztőket cikkírókat is lehet fikázni az az alja. Ha meg clickbaitekkel operálnak az még az alatt is van kicsit :) sajnálnám ha innentől ez menne.
3.
szinkron
Mi az hogy holnapig ingyenes? Ez szemenszedett hazugság. Le lehet tölteni a trailt.
2.
Juha
Lassan a Bors/Blikk színvonalára süllyed az oldal, már a kommentelők is csak egymás torkát próbálják átharapni, figyelemfelkeltő címadás után letisztázás a cikkben, szándékos uszító bejegyzések stb.

Kár érte, kiváló oldal volt...
1.
KőbányaKispest
"továbbá egy sokkal élvezhetőbb játékmeneti mechanikával van felvértezve, mint például a Human Revolution. "

legalább ne irnál ekkora faszságot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...