Gyönyörű képeken a Horizon: Zero Dawn DLC-je

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 1.
  • Képek
Kevesebb, mint egy hét múlva érkezik a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds, vagyis Aloy kalandjainak nagy kiegészítője. Mozgásban már láthattátok az új DLC-t, most viszont gyönyörű, 4K-s képek érkeztek róla.

Pár napja, a Paris Games Week alkalmából kijött a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds legújabb és talán utolsó trailere, hiszen már alig néhány nap van hátra a csomag megjelenéséig. Nagyjából tehát már mindent tudunk a havas expanzióról, most viszont a fejlesztőknek köszönhetően képeken is megcsodálhatjuk a kiegészítőt.

A 4K-s screenshotokon megmutatja magát Aratak, a Banuk törzs sámánja, és felbukkan Aloy is, méghozzá egy helyi kereskedő társaságában. A képeket a lélegzetelállító táj teszi teljessé, ezeken pedig láthatjuk azt a nagy vulkánt is, amely határozottan dominálja a The Cut nevezetű új térséget.A Horizon: Zero Dawn kiegészítője november 7-én érkezik PlayStation 4-re.

20.
Yanez
#19: USA store-ban most 27 dolcsi a játék, ami több, mint 50% kedvezmény (psplus előfizetőknek).
19.
Berkes2000
Kár hogy a trailerekben mindig reklámozott 25% kedvezmény a magyar store-ban csak 10. No comment!
18.
Oldman
Tokodboy! 17#
Ahaa... elèg bosszantò dolog főleg szèpre megalkotott jàtèkoknàl, szerintem rosszabb dolog mint a nèha leeső framerate, az csak nèhai szaggatàsokat eredmènyez, főleg tömegjeleneteknèl. Pro-val nyomom, de ùgy làtszik ez nem konzol összefüggő jelensèg, ìgy van megìrva a program ezek szerint.
Tuco! 16#
Ès mèg tùlzàsokba sem lehet esni tőle. :)
17.
Tokodboy
#7: A grafikai elemek késve élesednek ki. Ezt hívják motion blurnek..............................
15.
Oldman
Egy kis infò: időhiàny miatt csak most jàtszom a Legacy-val, valòban szemkàpràztatò! Lassan viszem a jàtèkmenetet, az 5-ik chapternèl jàrok, ès 16 òra 25-percem van eddig benne. :) Durva mi!? Minden likba belenèzek.. mèg a csajokèba is. :)
14.
Oldman
Tuco!
Èrtem, azèrt a különbsèg gondolom elenyèsző, ùgyhogy nem gond! Na igen, egy nyitott vilàgot megalkotni csodaszèpre nem kis feladat.
Zoli!
Nos, akkor nem lehet ok panaszra a làtvànyt illetően, elhiszem amit ìrsz ez ûgyben, mindig korrekt ìràsokat/vàlaszokat kapok tőled, köszönöm!
13.
Zoli0507
#12: Bàr nem is igazàn figyeltem ilyesmit.
Amùgy igen, elnèzèst. Szèp jò estèt Nèked is.

Apropò ha gondolod; Shadow07Zoli vegyèl fel nyugodtan ès küldök neked pàr fotòt amit jàtèk közbe kèszìtettem filterezès meg minden fèle szarsàg nèlkül. Amik itt a cikkben vannak kèpek azok szerintem ugyanùgy csak a jàtèkbòl vannak.
12.
Zoli0507
#7: A mellèkelt fotòk alapjàn fogsz ilyen minősègben jàtszani ;D

Nekem ilyen open world jàtekoknàl maximàlisan elèg a 30fps. Persze egy souls vagy niohnàl "kell"(30-al is lehet) a 60fps ahogy egy shooternèl is. De SZERINTEM nem sok èrtelme van ilyeneknèl a 60fps-nek, nem fogok lemaradni semmiről XD. Termèszetesen èrtem amit ìrsz, őszintèn szòlva ilyet a Horizonnàlnem vettem èszre
10.
Zoli0507
#6: Mondjuk tènyleg erre nem is gondoltam. Mèg azt akkor meglesem hàtha, mert 50 a maximum.
8.
amadeusz gyermeke
7.
Oldman
Szia Zoli! 3#
A mellèkelt fotòk alapjàn èrtettem, hogy jò volna ilyen minősègben jàtszani, gondolom ennyire kidolgozott grafikai elemek mèg 4k-ban sem tapasztalhatòak. Vagy mègis!? Ha igen, akkor valòban àmulni fogok azt hiszem! :) Nekem a 30-as fps kicsit kevès, hiàba nem szaggat a kèp, viszont ha kicsit gyorsabb a kameramozgàs, akkor mint pl az Uncharted 4-nèl meg a The lost legacynèl a grafikai elemek kèsve èlesednek ki, lènyegèben csak àllòkèpnèl tű èles. Elèg èrzèkeny a szemem, emiatt vagyok finnyàs ez ügyben. De nem problèmàzom ezen tùlzottan, mert a videòkon làtom, hogy a legszebb jàtèkròl van szò, ami a piacon most jelenleg kaphatò. Maga a törtèneti szàl szerintem hatàreset lesz szàmomra... Egyèbkènt kidolgozottabb a Horizon mint a The lost legacy? Vagy inkàbb ìzlès dolga? :)
6.
Berkes2000
#4: Ez szerintem úgy lehetséges, hogy van néhány mellékküldetés ami skillpontot is ad. Valószínű azok kellenek még neked.
5.
NathanDrake
A Complete Edition nem lesz kompatibilis az alapkiadás mentéseivel? Mert akkor én is kezdhetem elölről :D
4.
Zoli0507
#2: Az igen. Èn is eljàtszottam a gondolattal deee inkàbb nem. Majd ha dlc-t is kivittem utàna megveszem egybe is ès mikor jövőre valamikor holt szezon lesz majd kitolom megint.

A dlc-ig meg csinàlgatom ami elmaradt, gyűjtögetèsek ès akad mèg egy kèt random mellèk is. Egy nappal előtte megint megcsinàlom a vègèt, utolsò fight-ot. Tegnap lett Aloy 50-es szintű, csak nem èrtem mert fölè nem lehet menni ìgy pedig kèt kèpessèget nem tudok unlock-ni de maradt 1skill pontom.
3.
Zoli0507
#1: Professzionàlis minősèg alatt mit èrtesz? Grafikilag ilyen a jàtèk, legalàbbis az alapnak ez a grafikàja. Az fps 30 de röccenèsmentes ès igazàbòl èszre se venni annyira "folyèkony".
Nem fogsz benne csalòdni garantàlom(hogy a törtènet fog-e tetszeni azt nem tudom de a làtvànytòl kifolyik a szemed minden nègyzetcentimèteren, tök mindegy hol mikor hogy forgolòdsz minden kèpkocka festői)
2.
NemecsekErno
#1: +1
El is adtam az eredetit, meg le is töröltem a mentést, hogy biztos az elejétől kelljen újra felfedezni majd az egészet.
1.
Oldman
Mekkora èlmèny volna ilyen professzionàlis minősègben vègigtolni megfelelő framerate mellett pìha! Na de ìgy sem lehet rà panasz. Èn egyèbkènt megvàrom a december eleji verziòt, egyben az alapjàtèkot a dlc-vel együtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...