Gyönyörű képeken a Horizon: Zero Dawn DLC-je

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 1.
  • Képek
Kevesebb, mint egy hét múlva érkezik a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds, vagyis Aloy kalandjainak nagy kiegészítője. Mozgásban már láthattátok az új DLC-t, most viszont gyönyörű, 4K-s képek érkeztek róla.

Pár napja, a Paris Games Week alkalmából kijött a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds legújabb és talán utolsó trailere, hiszen már alig néhány nap van hátra a csomag megjelenéséig. Nagyjából tehát már mindent tudunk a havas expanzióról, most viszont a fejlesztőknek köszönhetően képeken is megcsodálhatjuk a kiegészítőt.

A 4K-s screenshotokon megmutatja magát Aratak, a Banuk törzs sámánja, és felbukkan Aloy is, méghozzá egy helyi kereskedő társaságában. A képeket a lélegzetelállító táj teszi teljessé, ezeken pedig láthatjuk azt a nagy vulkánt is, amely határozottan dominálja a The Cut nevezetű új térséget.A Horizon: Zero Dawn kiegészítője november 7-én érkezik PlayStation 4-re.

20.
Yanez
#19: USA store-ban most 27 dolcsi a játék, ami több, mint 50% kedvezmény (psplus előfizetőknek).
19.
Berkes2000
Kár hogy a trailerekben mindig reklámozott 25% kedvezmény a magyar store-ban csak 10. No comment!
13.
Zoli0507
#12: Bàr nem is igazàn figyeltem ilyesmit.
Amùgy igen, elnèzèst. Szèp jò estèt Nèked is.

Apropò ha gondolod; Shadow07Zoli vegyèl fel nyugodtan ès küldök neked pàr fotòt amit jàtèk közbe kèszìtettem filterezès meg minden fèle szarsàg nèlkül. Amik itt a cikkben vannak kèpek azok szerintem ugyanùgy csak a jàtèkbòl vannak.
10.
Zoli0507
#6: Mondjuk tènyleg erre nem is gondoltam. Mèg azt akkor meglesem hàtha, mert 50 a maximum.
6.
Berkes2000
#4: Ez szerintem úgy lehetséges, hogy van néhány mellékküldetés ami skillpontot is ad. Valószínű azok kellenek még neked.
5.
NathanDrake
A Complete Edition nem lesz kompatibilis az alapkiadás mentéseivel? Mert akkor én is kezdhetem elölről :D
4.
Zoli0507
#2: Az igen. Èn is eljàtszottam a gondolattal deee inkàbb nem. Majd ha dlc-t is kivittem utàna megveszem egybe is ès mikor jövőre valamikor holt szezon lesz majd kitolom megint.

A dlc-ig meg csinàlgatom ami elmaradt, gyűjtögetèsek ès akad mèg egy kèt random mellèk is. Egy nappal előtte megint megcsinàlom a vègèt, utolsò fight-ot. Tegnap lett Aloy 50-es szintű, csak nem èrtem mert fölè nem lehet menni ìgy pedig kèt kèpessèget nem tudok unlock-ni de maradt 1skill pontom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...