Aggodalomra semmi ok, a Dreams köszöni, jól van

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 2.
  • Hír
Link másolása
Habár az elmúlt két évben alig hallottunk a Media Molecule következő fejlesztéséről, a Sony szerint aggodalomra semmi ok, a Dreams továbbra is fejlesztés alatt áll. Ha minden jól megy, hamarosan láthatjuk is.

Nem tartott sokáig a Paris Games Week apropóján megejtett Sony-konferencia, de legalább a cég valamennyi fejlesztése bemutatkozott rajta - még a The Last of Us folytatását is láthattuk, pedig a Naughty Dog alkotása kihagyta az E3-at. Egy fontos hiányzója azonban akadt a műsornak, igaz, a Media Molecule-féle Dreamset egy rendezvényen sem mutatták be az elmúlt két évben.

A VG247 jelentése szerint azonban aggodalomra semmi ok, a játék továbbra is készül. Michael Denny, a Sony egyik alelnöke szerint a Dreams még mindig fejlesztés alatt áll, és "nagyon-nagyon izgalmasnak" ígérkezik. Azt is hozzátette, hogy hamarosan újra megmutatják a játékot, és biztosak lehetünk benne, hogy eldobjuk tőle az agyunkat - talán egy PlayStation Experience-bemutatóra célzott ezzel?

Akárhogy is, a Dreams legutóbb tavaly júliusban volt látható egy fejlesztői streamben. Azóta csak rossz híreket kaptunk felőle: a Media Molecule 2016 végén jelentette be, hogy az idei évre csúsztatják az anyag bétatesztjét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...