Decemberben kiegészül a The Surge

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deck13 csapata bejelentette a The Surge A Walk in the Park névre keresztelt DLC-jét, és ezzel együtt a Complete-kiadást is - mindkettő december elején érkezik. A kiegészítőben sokkal nyitottabb terepen kalandozunk.

A Dark Souls sci-fi vadhajtása, a The Surge májusban jelent meg a Deck13 fejlesztésében. A szerepjáték viszonylag kedvező kritikákat kapott, így a csapat hamarosan egy DLC-t is kiad hozzá.

A Walk in the Parkban egy sokkal nyitottabb és színesebb terepet fedezhetünk fel. Egy vidámparkról van szó, ám a pálya korántsem békés, rengeteg halálos veszéllyel nézünk majd szembe.

A CREO World egykori üzemeltetői és azok családtagjai megőrültek, és most robotmaszkokban sétálva csak arra várnak, hogy az oda tévedő játékost megöljék.

Ezzel egy időben, december elején érkezik a Complete Edition is, amely az alapjáték mellett már a DLC-t is tartalmazza.

2.
2.
Ecneb
Story-t végigvittem, nem tudom mit tudna még hozzátenni. Most csak azért mert plusz pár órát ad szerintem nem ruházok be rá.
1.
1.
Na ez tetszik, várom rohadtul, remélem egy 4-5 órára beránt ez a DLC majd, sokan monotonnak érezték, de valami mágikus hangulata van a címnek szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...