Bemutatkozik a World of Warcraft új kiegészítője

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A BlizzCon 2017 első pár órájának egyik legnagyobb történése kétségkívül a World of Warcraft új kiegészítőjének leleplezése volt. A Szövetség és a Horda ellentéte elevenedik meg az új expanzióban.

Épp hogy csak elkezdődött a BlizzCon 2017, máris temérdek videóval és információval vagyunk gazdagabbak. Az első pár óra résztvevői közül kiemelkedik a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Battle for Azeroth.

A legújabb expanzió a Szövetség és a Horda csatáját helyezi a középpontba, emellett pedig két új földrészt is kapunk.

29.
29.
Csoki80
28.
28.
wywern64
#21: #22: Az Overwatch már eleve, kábé instant klasszikusként robbant be a köztudatba. És bár igaz, hogy nem a Warcraft-Starcraft-Diablo mesterhármas tagja, elég jó húzásnak bizonyul a Blizzard részéről. És ha már GTA V, a WoW is remekül fogy, még így 13 év után is, úgyhogy mégis miért akarná ezt elfelejteni a Blizzard? :D (Illetve ha elfogatsz egy tanácsot, szerintem ne bazmegolj annyit)
27.
27.
Shannaro
#26: Lehet, de én nem feltételezem senkiről, hogy milyen nemzetiségű, és nem mondom meg ennek alapján, hogy hogyan írjon. Jugoszláv vagyok, magyar anyanyelvvel, szerbiában élek és leginkább a japán kultúra vonz, emellett van nyelvvizsgám angolból. Ha lehet, ne szóljunk már bele abba, ahogyan mások élik az életüket, legyen az egy idegen kifejezés használata (elvégre az ún. magyarok annyi idegen szavat olvasztanak be a saját nyelvükbe, hogy az már röhej), vagy egy bizonyos hozzászólás értelmének szándékos kiforgatása.
26.
26.
Ooorky
#24: Ez egy weeaboo-tól kicsit erős.
22.
22.
Yonkou
#21: Látszólag nem sok fogalmad van arról, hogy mekkora fan base-e van már most az overwatchnak...
A blizzard játékokra amúgy is az a jellemző, hogy könnyen feledésbe merülnek :D
"Overwatch, igen, de mondjuk az a koncepció nem igazán tetszik..." - tehát emiatt az overwatch nem is számít új játéknak, mert neked nem igazán tetszik.
Igazán bámulatos az a lelkesedés amit a GTA iránt tanúsítasz, kicsit sem érződik rajta az elvakult fanság morzsája sem. De beszólni azért a blizzardnak, amit most te magad is elismertél, hogy a Rockstar is csinálja... nevetséges haterkedés. Melyik kiadó ne akarná elhúzni a siker címeit, ha változatlanul jól fogynak több év után is?
De persze értem a lényeget, a rockstarnak szabad, ők nem lusták, ők jobbak mindenkinél, a blizzard meg csináljon VÉGRE valami újat, a fanok által szeretett sikercímeket pedig hanyagolja el a faszba :D (sajnos a diabloval ezt már elég aktívan el is kezdték művelni...)
21.
21.
dvs00
#20: Overwatch, igen, de mondjuk az a koncepció nem igazán tetszik, nem is klasszikus Blizzard játék, szerintem pár éven belül az emléke is ködbe vész, létrejöttével nem született játékipari alapfogalom, mint a Diablo vagy a Warcraft. A GTA-k fejlesztési ciklusa 5-6 év, nyilván a mostani hosszabb lesz sajnos, mivel jön az RDR 2 és az V mai napig jól fogy, igyekeznek nyújtani az életciklust ameddig lehet, ettől függetlenül szerintem 2020-ig be is lesz jelentve. Bár valóban, az V-öt kicsit elbaszták, de még mindig irdatlan színvonalat képvisel és a legutolsó sikátorban lévő szemeteskonténer mögötti falon szétkent szar is a végletekig ki van dolgozva, olyannyira, hogy tanulmányt lehetne írni belőle bazmeg.
20.
20.
wywern64
#19: És az Overwatch az smafu? :D Illetve a Hearthstone meg a HotS is a Diablo után jött. Egyébként ha már szóba hoztad a GTA-t, éppenséggel a Rockstar se tett le sokkal több mindent az asztalra az elmúlt években, azon kívül, hogy kéthavonta bedobnak egy új autót a GTA Onlineba :D
19.
19.
dvs00
Valaha a Blizzard élvonalbeli fejlesztő gárda volt, persze ez most is igaz, de kibaszottul elkényelmesedett balfasz banda. A legutóbbi játékuk az évekkel ezelőtti Diablo 3 ami nem szólt akkorát, egy 15 éves játékhoz újabb kiegészítőt bejelenteni (egy konferencián) meg elég proli dolog, mintha elfogyott volna a fantázia és a pénz, ennyi idő alatt 3 gta rész jött ki, amiben jóval több ember jóval több munkája van, csak viszonytításképpen. Igazán kijöhetnének valami új dologgal, ha tényleg nincs más legalább egy Warcraft 3 remasterrel bazmeg, ne ilyen nulla lófaszokkal bazmeg.
18.
18.
Shannaro
#17: Azt magyaráztam meg, amit elsőre írtam, mert láthatólag félreértetted ;)

War.
17.
17.
Ooorky
#16: Utólag mindent meg lehet magyarázni...

Peace.
16.
16.
Shannaro
#15: Egyáltalán nem zavar. Többek között azért nem, mert azt írtam "ezért is" korszakalkotó, nem csak e-miatt. Nem azt írtam, hogy ebben volt először, hanem azt hogy "MMO-ban a legnagyobb találmány", és nem a Camelot lett korszakalkotó, hanem a WoW, a korhoz mért kiváló koncepciója miatt.
15.
15.
Ooorky
#14: Ne zavarjanak a tények, hogy a Dark Age of Camelot-ban 3 évvel korábban 3 frakció püfölte egymást...
14.
14.
Shannaro
#12: Repedjen a csont, törjön a borda.
Pusztuljon az Alli, éljen a Horda.
For the Horde!

Amúgy ezeket nem kell annyira komolyan venni, de MMO-ban ez volt a legnagyobb találmány, hogy 2 szembenálló frakcióra osztották a játékosokat, és már csak ez elindított egy olyan folyamatot, hogy a játékosok jó része önmagának teremtette a tartalmat azzal, hogy hadjáratokat szerveztek egymás ellen, gyakorlatilag csak a harc kedvéért. Ezért is egy korszakalkotó játék a WoW.
13.
13.
Banderas
Akkor én nemesis vagyok a wow-ba!
Mert nem frakció szerint döntők hanem faj szerint. Pl szeretem a worgent,gnomot,trollt,blood elfeket.a többi számomra kuka faj. Jó nem vagyok hardkor wow os meg casual se karácsonyi idoszakba szoktam játszani 1-2 hónapot
12.
12.
imchristailor
#11: *khm* hordás retek *khm*
11.
11.
Yonkou
#3: Hála az égnek nem erőltetik azt a fos pvp-t... végre megszűnnek a pve/pvp szerver megkülönböztetések és csak az fog pvp-zni aki akar is. Ragnán az allis patkányok úgy be vannak csicskítva, hogy az valami vicc, de még így is néha kötözködnek, amit rend szerint megbánnak :) de akkor is felesleges időpazarlást szül.
9.
9.
ADMlN
Ha végre kitakaríthatom a koszos élőholtakat Lordaeron-ból még lehet be is fizetek rá.
FOR THE ALLIANCE!
8.
8.
Extol
Ha kb 150 évig élnék talán vissza is mennék játszani
6.
6.
hadzsime
#4: Utoljára akkor éreztem hasonlót, amikor Aragorn annyit mond, hogy "Frodoért" és elkezd az orkok felé rohanni.
5.
5.
Gykrizsi
A játék nem különösebben érdekel, deva trailer WOW, frenetikus :)
4.
4.
RangerFox
Azért remélem nem csak én borzongtam bele, amikor ezt üvölti: FOR THE HORD
3.
3.
Lorthirash
6 új faj hmm. pvp kieg várós ez nagyon
2.
2.
Shannaro
De miért nem lehet egy egész estés animációs filmet csinálni már? (vagy minden kiegészítőhöz egyet ;P)
1.
1.
Numero Koron
Nekem pont az a bajom az összes Sci-fi játékkal amiben benne a Föld mint bolygó hogy említést sem tesznek a World of Warcraft 1023884938273488982129281. kiegészítőjéről. :( Mert lehet hogy az emberiség kipusztul lehet hogy egy másik idegen életforma leigáz minket, de akkor is valaki vagy valami ezen a sárgolyón WoW következő kiegészítőjét fogja csinálni és valaki meg várni fogja. Lehet hogy pár száz ezer év múlva csak úgy fognak utalni a dátumra hogy WoW előtt és Wow után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...