Tizedik születésnapját ünnepli a Mass Effect

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 7.
  • Hír
Link másolása
Kicsit csalunk, hiszen hivatalosan csak november végén tölti be tizedik születésnapját a sorozat, de a mai napon tartja a BioWare az N7 Dayt, aminek keretein belül már most megemlékeztek a jeles jubileumról.

Ugyan a Ryder-család történetét és intergalaktikus kalandját bemutató Mass Effect: Andromeda nem sikerült túl jól, a sorozat ettől függetlenül az eltelt tíz év ellenére egyértelműen a legjobb sci-fi játékok között foglal helyet. Tudja ezt a BioWare is, akik november 7-én minden évben megtartják az N7 Dayt.

A jeles nap tavaly azért volt emlékezetes, mert ekkor mutatkozott be az Andromeda, idén viszont azért lesz igazán izgalmas, mert november 20-án ünnepli majd a tizedik születésnapját a széria. A stúdió egy visszaemlékezős videóval tiszteleg saját alkotása előtt.

10.
10.
KőbányaKispest
#8: Nézd nem mondok semmit erre. Neked tetszik, megértem, de egy olyan játék nálad az elmúlt 4 év játéka, ami mindenhol megbukott, az szerintem szomorú.

De tessék, Witcher 3 Game of the year Edition.
8.
8.
Derivel
#7: Mond, hogy neked mi a kedvenc játékod, és 95% az esélye, hogy nekem nem tetszik. Akkor én is írhatom, hogy "elég szomorú"?
6.
6.
hedzsooo
#3: +1 Sajnos szerintem is így van ez...
4.
4.
Derivel
Boldog N7 Napot mindenkinek!

Nálam az Androméda az elmúlt 4 év legjobb játéka.
3.
3.
GAMEROD
Mivel a játék visszafele fejlődött, így mondhatunk -10 -edik szülinapot is.
2.
2.
Yanez
Egy ilyen alkalomra illett volna kiadni a mai konzolokra egy ME Trilogy Definitive Edition-t.
1.
1.
patka21991
Azzal is tiszteleghetnének, hogy nem aranyárban mérik a ME2-3 DLC-ket az Originen. Szeretném őket meg venni, de jelenleg nagyon drágák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...