Újra nyúzható a hétvégén a LawBreakers

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 9.
  • Akció
Link másolása
Csak hat hét telt el a legutóbbi ingyenes hétvége óta, de a LawBreakers még mindig nem hozza azokat a számokat, amiket a Boss Key szeretne. Ezért mától a PC-sek ismét nekiveselkedhetnek a jobb sorsra érdemes FPS-nek.

Nem ilyen debütálást várt a Boss Key Productions a LawBreakerstől. Alig másfél hónapja zajlott le az utolsó próbahétvége a Steamen, és most, november 9-12. között újra kitárta a kapuit az arénashooter

A játék iránt csekély az érdeklődés. Október 12-én mindössze tízen játszottak a PC-s verzióval, az átlagos játékosszám pedig 45,8 volt az elmúlt egy hónapban, ami nagyon elkeserítő. Cliff Bleszinkski elmélete szerint így legalább a játék a tisztességtelenül játszó figuráktól mentes.

Sajna az akció a PS4-es változatra nem vonatkozik, de ezen a platformon is féláron vásárolható meg jelenleg a LawBreakers, már 15 dollárért hozzád vágják. Lehet, hogy a free-to-play modellre való állás megmenthetné a játékot? Reméljük, hogy magára talál a shooter, elvégre mi élveztük, és új tartalmak is érkeznek hozzá.

13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Hülye vagyok, ingyenes hétvégét akartam írni :D
12.
12.
PaprikaJancsi
Amúgy meg grat nekik, hogy megint egy másik játék bétájára rakták az időpontot xD
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: A negyedik rész is jó, viszont a Judgement nekem nem tetszett, túl semmilyen volt.
8.
8.
markoci555
most már magába szállhatna, ez a játék meghalt, van egy olyan érzésem a f2p se segít már, több játék van ahol nem segített mint ahol igen szerintem
szánalomból lehet én is teszek egy ingyen próbát már...
7.
7.
PaprikaJancsi
,,Cliff Bleszinkski elmélete szerint így legalább a játék a tisztességtelenül játszó figuráktól mentes.”

Ezen meghaltam :'D
6.
6.
Gykrizsi
10 játékos, az azért komoly, de legalább nincsenek csalók :) És megjelenés elött még azt nyilatkozta, majd ha hatalmas siker lesz, jön a box verzió. Innen üzenem neki, szerintem hagyja a dolgot, 30 emberért kár lenne.
5.
5.
Blueberry
4.
4.
ollie92
Ezzel is csak Cliffy B meg haverjai "szórakoznak" kínból. Cliffy B eláshatja magát, verte a mellét, mikor otthagyta az EPIC-et és büszkén járta az új stúdiókat és kiadókat, hogy ki akar vele társulni, hogy létrehozzák az új 100 milliós franchiset (GoW). Maradhatott volna a picsáján, s akkor talán mégjobb GoW-okat kaptunk volna !
3.
3.
imchristailor
Jezusom, 10-en? Egy honap atlagos jatekosszam 45,8?? Mar lassan szanolombol fogom megvenni a sracok jatekat. :$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...