Félmilliárd dollárt hozott az új Call of Duty

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 9.
  • Biznisz
Az Activison bejelentette, hogy a Call of Duty: WWII az első hétvégén több mint 500 millió dollárt hozott a konyhára. Ez a szám a kétszerese az Infinite Warfare első három napi teljesítményének, és még a hollywoodi produkciókat is lekörözi.

A megjelenés hetében több mint 500 millió dollárt termelt a Call of Duty: WWII. Az első három nap teljesítménye alapján kétszer annyi példányt adtak el belőle, mint egy éve az Infinite Warfare-ből, és ez a szám már a ténylegesen eladott kópiákra vonatkozik, nem csak a leszállított darabokra.

A WWII egy újabb rekordot is megdöntött: a digitális piacon minden idők legkeresettebb PS4-es játéka lett az első napi eladásokat tekintve. A cég becslései szerint az új Call of Duty így több pénzt termelt az első héten, mint a Thor: Ragnarok és Wonder Woman együttvéve.

Az Infinite Warfare-ből 1,8 millió kópia talált gazdára három nap alatt, míg a WWII ennek a dupláját hozta. Az Egyesült Királyságban az eladások 57 százalékkal nőttek.

Noha a számok nagyon biztatóak, azt ne feledjük, hogy a széria már nincs a toppon: a Call of Duty: Black Ops III közel 550 millió dollárt hozott az első héten, és 6,6 millió példányt adtak el belőle. A trónon továbbra is a Black Ops II csücsül 12,37 millió példányos nyitóhéttel.

18.
TheFlash
17.
shatterhand
Latni hogy nem vagy kepben. Killstreaket oles utan kapod. Scorestreak van mar evek ota.
16.
TheFlash
#13: mert minek hívod azt amikor ölés után kapod az ilyen extra képességeket? A wwii tele van ilyen szarságokkal multiban :D De ami a legröhejesebb hogy pl a bomba dobásnál meg a ball-gunnernél kijelöli az ellenfelet piros négyzetben :DDDD wtf dude
15.
delphijos
#14: Ha akar multizni, én is ezt mondom. A COD valószínűleg most van mutiban a "csúcson", lehet hogy fél év múlva negyed ennyien tolják, akkor a WII-őt már féláron megveheti, és kitolja a single-t.
14.
shatterhand
#5: Hasznaltan ezt. Mire megunod a wolf2 kijon a maradek penzbol.
13.
shatterhand
#10: Szerintem mar regota nincs killstreak.
12.
Beniciodeltoro
#11: Pont nem hiányzik, lángszórós ,magas fűben mászkálós, elég volt egy vietnámos cod.
11.
Duken
#8: Kövi cod Vietnamban fog játszódni szerintem.
10.
TheFlash
#9: a days of war szerintem tök jó játék volt, pont mint az első codok, nekem azért tetszett főleg. Nem voltak killstreakek, meg agyonmoddolható fegyverek...
9.
crytek
#8: Mit vártál noname multis szaroktól? Ha lenne bennük értelmes ütös single kampány talán valamit el is értek volna.
8.
TheFlash
na akkor innentől kezdve minden hónapban jön egy 2. világháborús copycat játék, ja és az új battlefield is már biztos a 2. vh-ban fog játszódni. De az a vicces hogy a Days of War kb 1 hét alatt elvérzett, a Days of Infamy meg pár száz játékosnál nem nagyon számolhat többet, most hogy volt leárazás meg ingyenes hétvége kicsit megugrott de nem sokáig.
7.
crytek
Ki voltak éhezve a népek a WWII-re ... Infinite eladásai sehol sincsenek ehhez képest pc-n. Kíváncsi leszek hol áll majd meg eléri-e majd az 1.5 milliót legalább.
6.
Gykrizsi
#5: Hát ha multizni akarsz, akkor ezt, ha egy igazán minőségi játékot, akkor wolfi. Változhat a háború színhelye, de ez mégis csak egy cod marad, az a tipikus középszer. El lehet vele lenni, de igazán alkotni évek óta nem tudnak a fejlesztők. Ez a világháborús váltás is csak a BF miatt történt meg, nem azért mert olyan marha igényesek lennének.
5.
habo
Most nem tudom hogy ezt vegyem vagy a wolfenstein 2-öt.Szerintetek?Videók alapján mind2 tetszik,de csak egy huszasom van rá :)
4.
Blazkowicz
#2: Attól nem kell félni már most sem. Ilyen adatokat látva 2 hónap múlva jön a következő rész, jövő év végére meg az őskorig visszamegyünk, ahol szekerekkel meg dárdákkal kell majd a zászlóhoz rohangálni és irtani az ellenséget... :D
2.
McDuff
#1: Tényleg! Mégcsak az kéne, 20 évig a 2. világháborúban maradnánk megint :P
1.
Yanez
A kék mezőben leírtak alapján több, mint 500 milliárd dollárt hozott. Lehet hogy szereted Zoenn a játékot, de azért ne fantáziálj. :D Persze tudom én, elírtad. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...