Konzolokra is megjelenik a Warframe kiegészítője

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 9.
  • Letöltés
Link másolása
Eddig csak a PC-sek próbálhatták ki a Warframe legújabb és egyben legtartalmasabb kiegészítőjét, a Plains of Eidolont, nemsokára azonban a konzolosok számára is megnyílik az új, szabadon bejárható terep.

Még október elején számoltunk be arról, hogy elérhetővé vált a Warframe új kiegészítője PC-n. A Plains of Eidolon elnevezésű expanzió egy nagy, szabadon bejárható területtel kecsegtette a számítógéptulajdonosokat, most viszont kiderült, hogy hamarosan a konzolosok is csatlakozhatnak a mókához.

A fejlesztők hivatalosan is bejelentették, hogy november 14-től Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető lesz az új kiegészítő. A játékosok az új területet saját akaratuk szerint járhatják be, immár nappal és éjszaka egyaránt. A Plains of Eidolon továbbá egy egészen új közösségi teret is tartalmaz, a Cetust, amely egyszerre 50 játékost is "elbír".

3.
3.
almaspite
Plague Starral is késnek már egy hetet. Nem hiszem, hogy péntekre kidobják.
2.
2.
FATE
#1: Az első részével egyetértek, ennek mindig így volt a menete, PC-n a warframe frissítések előbb jöttek. Nyomorult konzol? Látom, nem vagy szélsőséges. JADE?!
1.
1.
Inferno
Mondjuk ebben nem tudom mi az óriási hír érték eddig is lehetett tudni h konzolra ki fog jönni és azok az updatek alapból késnek mert végre egy játék ami a PC-s közönségnek kedvez nem a nyomorult konzolnak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...