Megjelent a South Park: Phone Destroyer

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
A South Park-rajongóknak kedvezett az idei év: alig került a boltokba a nagygépes The Fractured But Whole, máris itt a mobilos Phone Destroyer. Egy RTS-kártyajáték hibridről van szó, minden pályán ütős párbeszédekkel.

A Ubisoft még az E3-on jelentette be a South Park: Phone Destroyert, amit lényegében a The Fractured But Whole kistestvérének is tekinthetünk. Ám a hőseink ezúttal nem szuperhősnek öltöznek be, hanem cowboyosat és indiánosat játszanak. A cím már elérhető Androidon és iOS-en.

A 60 pálya tömve lesz humoros párbeszédekkel, a harcok valós időben zajlanak, ám az egészet nyakon öntötték némi kártyázással is. Az ismerős karaktereket is így hívhatjuk be a csatákba. Továbbra is South Park új jövevényét irányítjuk, aki telefonjával elpusztíthatja ellenségeit. Akár Timmyt, aki kalóznak öltözött, vagy a hírhedt ManBearPiget is.

Összesen 80 kártyát gyűjthetünk össze és a PvP-módban más játékosokkal is összecsaphatunk online. Még team chat is helyet kapott a free-to-play programban.

A Phone Destroyer már a játék elején fityiszt mutat a mikrotranzakcióknak, de azért ebből sem hiányozhatnak a hirdetések és az alkalmazáson belüli vásárlások lehetősége.

A fejlesztést a Trials-sorozatról elhíresült RedLynx végezte.

1.
1.
bcrics
Marhara fityiszt mutat a mikrofizetesnek.
Mikor a tovabbhaladast pvp meccshez kötik.
De olyan jatekosokat kapsz akik a mikrofizetesnek hála olyan tapos karakterekkel jonnek, hogy eselyed nincs ellenük.

Ha szeretnél haladni akkor muszaly vagy te is költeni kulonben nem tudsz tovább menni.
Szopas ugy ahogy van, mert egyebekent jopofa a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...