Session - kipróbálható az új gördeszkás cím

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Már több mint két éve dolgozik a kanadai Creā-ture Studios az első gördeszkás játékán. A Session Kickstarter-kampánya e hónapban indul, de előtte bárki kipróbálhatja a demót - így kell nekiindulni egy adománygyűjtésnek!

Az októberben bemutatkozott Session egy nyitott világú gördeszkás játék, amely az Unreal Engine 4-et használja, realisztikus fizika mellett. Az irányítást az EA Skate-sorozata ihlette, nem pedig az arcade-osabb Tony Hawk-széria. A játék Kickstarter-kampánya november 21-én indul, ám a kanadai Creā-ture Studios előtte egy demóval kedveskedett a stílus rajongóinak.

Bár a kipróbálható változatot csak PC-re adták ki, a csapat azt tervezi, hogy végleges játékot konzolokra is elhozza, ha teljesülnek a kampány idevágó céljai.

 

4.
4.
Hát ez még valóban nagyon early stage, ugyanakkor értékelendő, hogy ki merik rakni a közönség elé. A Skate-hez nem volt sosem szerencsém, lehet azért bénáztam, de egy Tony Hawk-nál valóban sokkal nehezebb, "szimulátorosabb".
2.
2.
Grabowsky30+
Megnéztem a demót az ötlet nem rossz, de ez egy gördeszka szimulátor és rohadt nehéz! Legalábbis nekem! 10perc után már egy ollie-t tudtam csinálni! :D
1.
1.
Grabowsky30+
Bár gördeszkázni nem tudok, és igazán soha nem érdekelt, hogy megtanuljak! A gördeszkás játékokat mindig is szerettem, szóval várom szeretettel ezt is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...