Battle Royale módot kap a Warface is

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
A PUBG által keltett hullámok a Crytek free-to-play shooterét is elérték, így hamarosan a Warface-t is felvértezik a Battle Royale móddal. A pontos részletek még nem ismertek, de már láthatunk egy képet az új pályáról.

Korunk slágere a Battle Royale, ami a PlayerUnknown’s Battlegrounds érkezésével érte el a pályafutása eddigi csúcsát. Később a Fortnite-ot is felvértezték egy hasonló és ingyenes játékmóddal, és úgy néz ki, a Crytek sem akar kimaradni a mókából, ezért hamarosan érkezik a Warface Battle Royale módja.

A készítők blogbejegyzése szerint a játékmód egyelőre kísérleti jelleggel, korlátozott ideig lesz elérhető. A lényeg nem változott: továbbra is ölnöd kell, vagy téged ölnek meg. A játéktér egyre szűkülni fog és a végén csak egyetlen játékos marad talpon. Ehhez egy teljesen új PvP-térképet kap a free-to-play shooter, amely az eddigi legnagyobb lesz.

A Battle Royale 11 új achievementet is magával hoz. A King of the Hillt akkor kapod meg, ha megnyersz egy meccset, míg a Beginner Eliminator jutalmat az első 10 ellenség megölése után érdemelheted ki.

A Warface új játékmódja a következő frissítéssel élesedik PC-n, bár a pontos dátumot még nem ismerjük. A tesztidőszak alatt a Crytek folyamatosan monitorozza a visszajelzéseket, és ezek alapján változtat majd rajta, mielőtt újra élesítené.

12.
12.
almaspite
#6: Igen, megcsinálták H1Z1 szebb grafikával, és ennyi. Szerencséjük volt, hogy jókor, jó helyről loptak ötletet. A grafika meg megtedte a többit. Hiszen csak az a fontos.

Úgy kb mint a lol, csak abba bele is öltek valamit.
11.
11.
xICEMANx
Még csak a DOTA 2 meg a CS:GO kell megkapja ezt a fajta játék módot és akkor minden jó lesz... Tiszta agymenés már ez a hülyeség...
10.
10.
KőbányaKispest
Létezik ember, aki ezzel játszik?
9.
9.
mestermagyar
#5: Szerintem vitális volt hogy a H1Z1 előtte 50-100ezres játékosszámmal dicsekedhessen. A H1Z1 alkotói vették észre a Player Unknown Arma modját és gondolták valszeg hogy "hé, ez egy egész érdekes és jó mod, lehet van jövője". Nem tudom hol voltál 2 éve, de én youtuben és steamen voltam és láttam ahogy mindenki beárad a H1Z1-be.

Összefoglalva, szerintem mondhatjuk hogy üzleti és játékdev téren már rég sikersztorinak számított mire a PUBG megmutatta magát. Mert ugye ebben a cikkben nem konkrétan a játékosokra céloznak.
8.
8.
crytek
#7: Most a filléres havi humble miatt lesz pár új versenyző benne
7.
7.
Stranger
#5: PUBG előtt TOP5 legtöbbet játszott listában volt a H1z1. Még most is 12. steam-en.
#4 Konzolon megszűnt. PC-n is inkább oroszok játszanak, pedig a co-op mód nem tűnik rossznak.

6.
6.
kastorhun
#5: Tudtommal szinte semmit nem csináltak jól, csak loptak egy játékmeneti elemet és ennyi.
5.
5.
0Hagyma0
#2: Rosszul gondolod..
Attól még, hogy ez volt az első, a hullámokat, tehát a hatást a PUBG gyakorolta mindenre.
A temnetői vadászkutyát nem érdekelte sem a H1Z1 sem az Arma mod..
Nem tudom mit, és hogyan csinált ennyire jólk a PUBG gárda, de ők tették ezt a játékot populárissá
4.
4.
Gykrizsi
Meg mertem volna esküdni, hogy ez a játék már régen leállt.
3.
3.
crytek
Nagy kár hogy ilyen szarokba öli az időt a Crytek
2.
2.
mestermagyar
#1: Helyesbítek, a Player Unknown's Battle Royale mod Arma 2-höz.
1.
1.
mestermagyar
Biztos vagyok benne hogy a H1Z1 keltette a hullámot és nem a PUBG.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...