Dátumot kaptak a Wolfenstein II DLC-i

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Aki nem tudná: a Wolfenstein II: The New Colossus szezonbérlete három letölthető csomagot takar, ebből kettő most napra pontos dátumot kapott. Más szemszögből is megismerhetjük a nácik által megszállt USA mindennapjait.

Három kiegészítő készül a Wolfenstein II: The New Colossushoz, amelyekhez a 25 dolláros szezonbérlet megvásárlásával juthatunk hozzá. A Bethesda most elárulta az első két DLC napra pontos megjelenési dátumát.

A The Adventures of Gunslinger Joe december 14-én érkezik. Címszereplő revolverhősünk, Joseph Stallion a náci hordák ellen harcol Chicago romjaitól kezdve egészen a világűrig. A The Diaries of Agent Silent Death csupán hat héttel később, 2018. január 30-án élesedik. Ebben a volt OSS-ügynököt és bérgyilkost, Jessica Valiantot irányítjuk, aki egy kaliforniai náci bunkerbe szivárog be, hogy kinyomozza a San Andreas-művelet titkait.

Az utolsó bővítmény, a The Amazing Deeds of Captain Wilkins valamikor márciusban landol. Főhősünk az amerikai hadsereg hőse, Gerald Wilkins kapitány lesz, aki a hideg Alaszkába utazik, hogy meghiúsítsa a Black Sun-hadműveletet. 

Az előrendelőknek szánt - már elérhető - Episode Zeróban már mindhárom új karakterrel megismerkedhettünk, de csak a saját sztoriszálukban bontakoznak ki igazán.

A DLC-k készítésébe a dallasi Escalation Studios is besegít a MachineGamesnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...