Újabb teasert kapott a Deadpool folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezúttal egy kétperces kedvcsinálóval hangolhatunk a Deadpool folytatására, és bár a teaser javarészét a végleges filmtől független marhulás teszi ki, most már néhány konkrét jelenetet is láthatunk belőle.

A remekül sikerült Deadpool 2018. június 1-jén kapja meg a folytatását, amihez az imént egy újabb teaser érkezett. Ha emlékeztek, idén kaptunk már egy hosszabb kedvcsinálót a visszatérés apropóján, és bár a filmtől független ökörködésből most is jutott egy adag, most már végre konkrét snitteket is láthatunk az új részből. Nem sokat, de ne legyünk telhetetlenek!

Köszi, Stack!

18.
18.
br1Koo
Ennek a teasernek minden cseppje zseniális. :'D
Duduscrac: most már elmondhatod magadról, hogy egy tök átlagos 21. századi fiatal férfi vagy. Gratulálok, megnyerted a rózsaszín, halálfejekkel díszített fejhallgatót!
Erről egyébként egy másik hatalmas videó is eszembe jutott:
https://www.youtube.com/watch?v=ZAGargyyIPQ
14.
14.
#5: Ott szakadtam én is XD
Jó lesz ez, várós, Thor-t is bejött a poénokat tekintve, az akciónál meg a sztorinál mondjuk kilógott a lóláb.
12.
12.
BrockSamson
#7: Asszonnyal vegigneztuk mind a 31 Joy of Paiting evadot, toketeles egy kis delutani pihenes melle, szoval ez a teaser nalunk abszolut fonyeremeny.
11.
11.
Beniciodeltoro
#8: Vagy letagadják hogy ismerik a Deadpoolt.
Ez a film tényleg akkora durranás ?
Inkább nézem a Laár féle Bókembert az legalább vicces.
Meg ez a Ryan Reynolds pffff. szerencsétlen azért gyúrta ki magát hogy kompenzálja a tehetségtelenségét, B kategóriás pojáca.
A Birdmant nézzétek meg ,amit abban művel Michael Keaton az zseniális.
10.
10.
lesik20
Mondjuk Bob Ross elég népszerű (volt) Twitchen. Twitch lenyomott egy csomó régi Bob Ross videót. A lényege egyszerü de nagyszerű: A Csávó festett. Nem is kellet ennél több, kb régi ASMR videónak felel meg (főleg a hangjával)

Célszerü megnézni 1-2 videóját nagyon jó festő volt.
8.
8.
Firsttime
#3: Magyarország lakosságának a fele még mindig egy "technikai zseni"
Sőt lehet még többen is vannak. Most komolyan. Ez nem nagyképűség vagy valami, ilyen az ország helyzete. Ha csak a munkahelyem veszem alapul, nem hogy arról nincs fogalmuk ki az a Bob Ross, de még deadpoolt sem ismerik, sőt semmi ilyet nem ismernek. Esetleg láttak képregény filmet, mert a gyerek azt nézte, de kb foglamuk nincs mi volt az. 40+ évesek nagyrésze még a nettel is bajlódik. Bár az nagyjából már megy nekik. Olyat hogy idegen nyelv meg felejts el... Szóval ha nézünk egy átlagot, akkor jogosan gondolja magát átlagon felülinek. Ez ilyen egyszerű.
7.
7.
Dudusrac
#3: Most úgyis nagyképűnek leszek kikiálltva , de bizonyos szempontból igen, mert viszonylag jártasnak érzem magam az amerikai szórakoztatóiparban, kultúrában. Nem azért írtam, hogy villogjak, hogy miket tudok. Csak ez már a Deadpool alatt is felmerült bennem, hogy ilyen kimondottan meta cuccnál mennyit veszít a néző. Én öcsémmel néztem, és bizony egy csomó poént el kellet neki magyaráznom, mert annyira nincs otthon a képregényfilmek világában, ennek ellenére élvezte a filmet.
És bár alapvetően vicces a trailer, mégiscsak az egész erre az alapvető gag-re, paródiára épül.
6.
6.
imchristailor
A marketingesek igazán kibontakoznak.. iszonyatosan jó lett ez a videó.
5.
5.
PaprikaJancsi
Ecset csapkodás ,, ahh feels good" XD

Hatalmas :DD
4.
4.
Ecneb
#1: Kérdésedre válaszolva:
munkahelyen néztük meg, én szakadtam a röhögéstől, kollégám meg értetlenül nézte, azt hitte deadpool új képességre tett szert :D
3.
3.
Fooxfire
#1: Tehát átlagon felülinek titulálod magad azzal a tudással a birtokodban, hogy érted ezt a poént?
2.
2.
Stack
#1: Szerencsére a film nem nekik készült :-)
1.
1.
Dudusrac
Azért kíváncsi vagyok, hogy egy "átlag" magyar embernek, akinek fogalma sincs hogy ki az Bob Ross, ez mekkorát üt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...