Lelövik a Marvel Heroest

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A Disney bejelentette, hogy felbontotta a megállapodását a fejlesztőkkel, így véget ér a Marvel Heroes pályafutása. A játék konzolos változatai épp a nyáron rajtoltak el, úgy tűnik azonban, hogy nem sikerült meggyőzniük a játékosokat.

Véget ért a Marvel Heroes pályafutása, a Disney megerősítette, hogy felbontotta a megállapodását a játékot fejlesztő Gazillion Entertainmenttel. Mindez annak fényében érdekes, hogy bár a free-to-play szuperhősös akció-szerepjáték PC-n 2013 óta próbálkozik, PS4-en és Xbox One-on csak idén nyáron rajtolt el - a tesztünk is árulkodhat róla, hogy nem sikerült túl meggyőzően.

A Kotaku szerint a rossz hír nem előzmény nélküli, ahogy azt a blog is megjegyzi, a fejlesztők újabban nem adtak hírt a játékról, és a frissítések is elmaradtak. A srácoknak egy jelenlegi és egy korábbi munkatárs is megerősítette, hogy a fejlesztőcsapat néhány tagjának már szóltak, hogy ne menjenek be dolgozni a héten - ergo volt már egy kis mozgolódás a témában. A Disney további részleteket is ígért későbbre, igyekszünk majd beszámolni róluk!

1.
1.
B-Shaggy
0 sajnálat. Berakták a raideket a játékba, aztán évek óta 2 raid volt összesen, 0 támogatással, szóval a kutya nem tolta. A többi end-game content meg teljesen olyan volt, mint a többi Diablo klónban, talán még rosszabb is, úgyhogy miért játszanál ezzel? A Marvel-karakterek miatt nem érte meg, mivel kivette a varázsát az, hogy 60 rohangált mindegyikböl egyszerre a pályán, és farmolni kellett érte, hogy újabbakat nyiss ki. Ahol szerintem konkrét öngyilkosságot követett el a fejlesztöcsapat, az a konzolport volt, mivel ezzel együtt a PC játékot is konzolszintre butitották, igy meg ha valaki mélységet akart, az PoEzott, aki meg hentelni hangulatos világban, az meg D3, vagy bármelyik diablo klasszikus. Én csak a raidelés miatt kezdtem el játszani, azzal örökre magához láncolt volna engem, és sok mást a játék, nem kellett volna elengedni ezt a koncepciót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...