Marvel Heroes Omega PC, PS4, XBOXONE

Konzolokon is szerencsét próbál a free-to-play Marvel-játék.
1511445600

Lehúzta a rolót a Marvel Heroes fejlesztője

Nem sokkal azután, hogy szakított a Disney és a Gazillion Entertainment, kiderült, hogy a fejlesztőcég le is húzza a rolót. Úgy néz ki, a Marvel Heroes szervereit is hamarabb lövik majd le.
1510774140

Lelövik a Marvel Heroest

A Disney bejelentette, hogy felbontotta a megállapodását a fejlesztőkkel, így véget ér a Marvel Heroes pályafutása. A játék konzolos változatai épp a nyáron rajtoltak el, úgy tűnik azonban, hogy nem sikerült meggyőzniük a játékosokat.
1499712540

Marvel Heroes Omega teszt

Pókember, Hulk, Thor, Luke Cage, Iron Fist, Doctor Strange és Deadpool együtt indul útnak, hogy megmentse a világot. A Marvel-hősök régi-új játéka visszatért, és ingyen nyitja meg előttünk a kalandokat.
1499005800

Megjelent a Marvel Heroes Omega

PC-re már egy ideje elérhető, most pedig konzolokra is megjelent a Marvel Heroes, Omega alcímmel. A free-to-play MMORPG-ben a jól ismert Marvel-hősökkel játszhatunk ismerős helyszíneken.
1495522812

Marvel Heroes Omega - elindult a PS4-es bétateszt

A Marvel-hősöket felvonultató akció-RPG-t már minden érdeklődő kipróbálhatja PS4-en, hiszen kezdetét vette a nyílt bétateszt. Csak választunk egy nekünk tetsző képregényhőst, és máris harcolhatunk az igazságért.
1491473520

Konzolokon is szerencsét próbál a Marvel Heroes

Idén tavasszal konzolokon is elrajtol a Marvel Heroes, az Omega alcímmel futó kiadást bétatesztelhetjük is. A free-to-play akció-szerepjátékban a Marvel-univerzum hőseivel kalandozhatunk, akár úgy is, hogy csapatba verődünk.